Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90490
07Ex
Keymaster

George, mai rişti? Rapid vrea doi jucători de la Sportul Studenţesc, deşi perioada de transferuri s-a încheiat!

O vorbă din bătrâni spune că “tot păţitu-i priceput”, dar fotbalul românesc ţine neapărat să sfideze normalitatea. În condiţiile în care perioada de transferuri s-a încheiat luni, doi conducători din Liga I încă mai negociază transferul a doi jucători. Despre cine e vorba? Răspunsul e evident: George Copos şi Vasile Şiman!

La mai bine de un an şi jumătate de la explozia cazului “Varga-Bălan”, patronii de la Rapid şi Sportul Studenţesc “coc” un scandal asemănător. La mijloc de data aceasta se află acelaşi Tiberiu Bălan, plus Costin Curelea. Deşi Copos şi Şiman au avut timp toată vara să negocieze împrumutul fotbaliştilor, cei doi s-au pus cu adevărat pe treabă luni, în ultima zi în care se puteau face tranzacţii în Liga I. Aşa cum era de aşteptat, discuţiile nu au avut nicio finalitate şi, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat, trecerea jucătorilor sub comanda lui Răzvan Lucescu nu este imposibilă.

Şiman dă răspunsul azi

Împrumutul pentru un an la Rapid al celor doi fotbalişti se mai poate realiza pentru că oamenii de afaceri au avut grijă să pregătească actele, datându-le înaintea terminării perioadei de transferuri. Şi pentru a nu atrage atenţia, patronii şi-au propus să nu întindă prea mult negocierile, care ar trebui să dureze până cel târziu astăzi dimineaţă. Surpriză sau nu, Vasile Şiman nu s-a sfiit să declare: “Deocamdată nu pot vorbi despre trecerea lui Curelea sau a lui Bălan la Rapid. Mâine (n.r. – astăzi) dimineaţă voi putea spune clar care este situaţia”. Reţineţi că declaraţia a fost făcută la 12 ore de la închiderea oficială a “ferestrei” de transferuri în România!

Aşa încearcă Şiman să-l forţeze pe Gigi Becali să supraliciteze pentru Bălan: “Mai sunt 4 ore şi îl mai vrea şi altcineva”

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, spune că Gigi Becali dezinformează atunci când afirmă că mijlocaşul Tiberiu Bălan a fost declarat liber de contract şi spune că în cursa pentru achiziţionarea fotbalistului a mai intrat şi o altă formaţie, care speră să rezolve transferul până la finalul zilei.

“Deocamdată, nici nu infirm, nici nu confirm oferta de la Steaua pentru Tibi Bălan. Mai sunt câteva ore până la finalul perioadei de transferuri, cine va plăti îl va lua. Gigi Becali spunea prostii atunci când zicea că jucătorul a fost declarat liber de contract. Mai este şi o altă echipă interesată de Bălan. Rapid?! Nu urmăresc să îi forţez mâna lui Gigi Becali în felul acesta, dacă voiam îi ziceam cu cine mai negociez şi îi băgam în război direct”, a spus Şiman la DigiSport.