Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90518
cameliu
Member

gsp:

LIGA 1 |
SPORTUL
Daniel Isăilă se mută în Bucureşti » Este noul antrenor al Sportului

Isăilă este noul antrenor al Sportului

Daniel Isăilă(39 de ani) are ocazia să antreneze şi altă echipă în afara Braşovului. Fostul antrenor al “stegarilor” a ajuns la un acord cu Vasile Şiman şi a semnat un contract valabil pe patru ani şi jumătate cu Sportul

“Sportul Studenţesc reprezintă pentru mine o mare provocare. M-am înţeles cu patronul Vasile Şiman şi mă bucur că vrea un proiect lung. Încă nu am semnat contractul, dar ne-am înţeles la toate aspectele. Zilele acestea voi stabili şi staful cu care voi lucra şi sunt încrezător că va fi bine. În acest sezon, principalul obiectiv este evitarea retrogradării. Sportul are o echipă cu potenţial şi îmi doresc foarte tare să realizăm multe lucruri bune împreună”, a declarat Daniel Isăilă.

Demis marţi de la FC Braşov, Isăilă a discutat şi cu conducerea FCM Târgu Mureş preluarea funcţiei de antrenor principal, dar în cele din urmă a ales Sportul Studenţesc. Fostul tehnician al Braşovului nu va putea sta două partide pe banca noii sale echipei, din cauza unei suspendări de 3 etape, din care a ispăşit deja una.

De la despărţirea de tehnicianul Gheorghe Mulţescu, de pregătirea echipei Sportul Studenţesc s-a ocupat secundul Daniel Timofte.

sursa: Mediafax