Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90523
07Ex
Keymaster

Isăilă e gata să renunţe la cel mai râvnit jucător al său! Atacantul n-are preferinţe: “Ar fi un pas înainte şi la Steaua şi la Rapid”

Sportul Studenţesc a realizat surpriza etapei a 15-a, reuşind să o învingă cu 1-0 pe FC Vaslui, una dintre pretendentele la titlu. Invitat la “Ora de ProSport”, antrenorul “studenţilor”, Daniel Isăilă, a vorbit despre posibila plecare a lui Costin Curelea din “Regie”.

“Important pentru Curelea e să crească în evoluţii de la meci la meci. El trebuie să rămână în atenţia cluburilor mari. Dacă va veni o ofertă avantajoasă pentru club, dar şi pentru el, poate pleca. Nu mă opun. Orice jucător de valoare e important într-o echipă, dar nimeni nu e de neînlocuit.”, a declarat Daniel Isăilă la “Ora de ProSport”.

“Deocamdată sunt jucătorul Sportului. Până la urmă se va realiza ceva, pentru că am ajuns la o vârstă şi trebuie să tinzi către mai sus. Cred că se va ajunge la o cale de mijloc (n.r. – referitor la sumele vehiculate), sper ca şi discuţiile să fie serioase şi nu doar o glumă aruncată. Pentru mine ar fi un pas înainte şi la Steaua şi la Rapid. Nu am preferinţe. Steaua e un club mare şi o atracţie pentru oricine”, a declarat Curelea, în urmă cu câteva zile.

3 goluri are Curelea în această ediţie a Ligii 1