Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90529
ngm
Member

Antrenorul formaţiei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat, marţi, la reunirea după vacanţa de iarnă, că are nevoie de achiziţii, stabilizarea lotului fiind obiectivul principal în această perioadă pentru gruparea din Regie.

“Este nevoie de transferuri pentru că am renunţat la o serie de jucători şi e nevoie. Avem un buget de transferuri, normal. Acum ăsta e obiectivul principal, să stabilizăm lotul. Sunt vreo opt la care am renunţat. De venit… sunt mai mulţi jucători cu care suntem în discuţii, dar nu pot să dau nume acum. Să vedem ce putem finaliza”, a spus Isăilă.

Tehnicianul a avut la dispoziţie la primul antrenament al anului 21 de jucători. El a explicat că şansele echipei sale de a evita retrogradarea sunt egale cu ale celorlalte formaţii aflate în partea de jos a clasamentului Ligii I. “La reunire am 21 de jucători. Curelea nu este prezent pentru că are o problemă personală şi l-am învoit. Şansele noastre de a rămâne în Liga I sunt egale cu ale celorlalte echipe. Trebuie să acceptăm locul pe care suntem în clasament şi să muncim pentru a reuşi să ne îndepărtăm de acea zonă”, a precizat antrenorul.

Isăilă susţine că este normal ca veteranii echipei, Costin Curelea, Viorel Ferfelea şi Dacian Varga să îşi dorească să se transfere la alte echipe. “Curelea, Varga şi Ferfelea sunt în lot acum, dar perioada transferurilor încă nu s-a încheiat. Orice este posibil. Fiecare jucător tinde să ajungă mai sus şi mi se pare corect. Nu poţi să ţii cu forţa pe absolut nimeni. Atunci când apare o ofertă avantajoasă atât pentru club cât şi pentru jucător eu nu mă pot împotrivi. Nu este nimeni de neînlocuit, soluţii găsim, mai bune, mai proaste, asta rămâne de văzut. Varga e un jucător de super-valoare, e clar, dar rămâne de văzut ce oferte vor veni pentru el”, a menţionat Daniel Isăilă.

Mijlocaşul Viorel Ferfelea a declarat, marţi, că nu se simte bine în postura de veteran, precizând că pentru un jucător al echipei Sportul Studenţesc este mai greu să plece acum decât în anii trecuţi. “Nu prea e bine să fii veteran la Sportul Studenţesc, dar asta e, ce putem face? O să ne antrenăm, o să jucăm în continuare şi vom vedea ce ne rezervă viitorul. Deocamdată e prima zi, încă n-am discutat cu nimeni. În ultimul timp e greu să te transferi de la Sportul pentru că nu mai sunt ofertele care erau în anii trecuţi. Aşa că e mult mai greu pentru un jucător de aici să plece. După atâta timp orice jucător îşi doreşte să încerce altceva. Nu ştiu dacă pot să spun că mă simt plafonat aici, doar că simţi nevoia să încerci şi altceva. Când îşi doreşti ceva nou şi nu se realizează ai regrete, e normal” , a afirmat mijlocaşul.

Ferfelea a adăugat că jucătorii şi-au primit înainte de vacanţă o parte din restanţele salariale. “Am avut bani pentru vacanţă. S-au mai rezolvat unele din problemele financiare înainte să intrăm în vacanţă, să sperăm că se vor rezolva toate”, a precizat Viorel Ferfelea.

Până la reluarea campionatului, formaţia Sportul Studenţesc va avea două stagii de pregătire, primul la Izvorani (16-22 ianuarie) şi al doilea în Antalya (25 ianuarie – 12 februarie).