Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90535
ngm
Member

Încă un român ajunge în Ligue 1! Super VÂRFUL pentru care Liga I devenise un COŞMAR:

E de aproape 20 de ani la aceeaşi echipă, iar în ultimii ani a fost aproape să facă pasul spre unul din granzii Ligii I, însă de fiecare dată mutarea nu s-a mai realizat.

Costin Curelea e în curtea Sportului Studenţesc din 1993, când a făcut primii paşi în fotbal, iar în 2003 a fost promovat la prima echipă. Are 234 de prezenţe şi 77 de goluri în tricoul Sportului Studenţesc, iar anul trecut şi-a făcut şi debutul la echipa naţională. A fost dorit de Steaua şi Rapid, însă această iarnă i-ar putea aduce un transfer de vis. E dorit în Ligue 1, de Sochaux, formaţie clasată în acest moment pe penultimul loc.

Curelea ar putea ajunge în Franţa sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare din vară, Sochaux fiind dispusă să achite aproximativ un milion de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului şi din vară, dacă acesta va confirma.

În vârstă de 27 de ani, Curelea a afirmat de mai multe ori că îşi doreşte un transfer la o formaţie mai puternică, însă cerinţele patronului Vasile Şiman au blocat în mai multe rânduri transferuri ce păreau ca şi făcute.

“Nu e uşor nici pentru mine să ratez mereu câte un transfer la şase luni, dar când nu ai încotro trebuie să te resetezi, să te restartezi, nu ai ce face, altfel nu mai poţi să joci, nu mai poţi să impresionezi, nu mai poţi să faci nimic”, spunea Curelea în momentul revenirii din vacanţa de iarnă.

750.000 de euro e cota de piaţă a lui Costin Curelea

3 goluri a marcat Curelea în turul campionatului

1 milion de euro ar plăti Sochaux pentru transferul definitiv al atacantului