Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90540
ovidiu
Member

Iata totusi o stire (cam tot la fel cu cele anterioare), o data la “100 de ani” :-w . Din gsp:

Lot de handbal » Sportul a plecat în Turcia cu 12 jucători valizi şi fără vreun portar!

Şiman i-a anunţat pe 8 jucători că nu mai fac parte din lot, iar Isăilă are la antrenamentele din Antalya doar 12 jucători valizi

Situaţie incredibilă pentru Daniel Isăilă cu mai puţin de 4 săptămîni înaintea startului returului: dispune de un lot de doar 15 jucători, dintre care 3 sînt accidentaţi. Vasile Şiman i-a anunţat pe 8 dintre fotbaliştii aflaţi sub contract cu Sportul că nu vor mai juca la prima echipă, iar tehnicianul “studenţilor” s-a conformat, plecînd la sfîrşitul săptămînii în cantonamentul din Antalya cu doar 14 jucători, căpitanul Costin Curelea fiind indisponibil din cauza unei accidentări la gleznă, în timp ce Beţa şi Ghinga au făcut deplasarea, dar nu sînt apţi de joc în acest moment.

Interesant este că alb-negrii au doar jucători de cîmp şi nici un portar, după ce Popescu, Ormenişan şi Samoilă au fost printre cei excluşi din lotul Sportului, Samoilă fiind şi singurul care şi-a reziliat contractul. Tot din cauza subţirimii lotului, atacantul Leonard Dobre face antrenamente cu echipa sa de club şi merge doar la meciurile amicale ale “naţionalei” U-21, unde a fost convocat pentru stagiul de pregătire desfăşurat tot în Antalya.

Lotul deplasat în Antalya:
Portari: –
Fundaşi: Beţa, Farmache, D. Lung, Patriche, Cioranu
Mijlocaşi: Varga, Ferfelea, Ghinga, Lazăr, A. Lungu, C. Nistor, Novac, St. Stancu
Atacanţi: L. Dobre

Jucătorii excluşi din lot: Raţiu, Secăreanu, Nicola, Cheţan, Tîrnăcop, Popescu, Ormenişan, Samoilă şi Truţă

Novac şi Stancu, singurele noutăţi
Chiar dacă la antrenamentele alb-negrilor din această iarnă au venit în probe mai mulţi jucători, nici unul nu l-a convins pe Daniel Isăilă că merită să joace în Liga 1, iar în acest moment singurele certitudini sînt Daniel Novac (24 de ani) şi Stelian Stancu (30 de ani). Novac a evoluat sezonul trecut pentru Victoria Brăneşti, iar în vară a fost transferat de Oţelul Galaţi, dar nu a prins nici un minut pentru echipa campioană, în timp ce Stelian Stancu a jucat ultima oară la echipa lui Mircea Rednic, Hazar Lankaran.

Maxim e liber
Florin Maxim a fost declarat liber de contract după ce Comisiile Ligii au respins recursul formulat de Vasile Şiman ca fiind “neîntemeiat”. Maxim şi-a depus memoriu pentru că nu şi-a primit banii pe mai multe luni şi este al 9-lea fotbalist al “studenţilor” care şi-a găsit dreptatea la Comisii. Cristi Irimia şi Vasile Nicola se mai judecă în acest moment cu Sportul, tot după ce au acuzat neplata salariilor.