Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90549
dragos
Member

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gazeta-va-prezinta-cum-a-ajuns-rapidul-la-adilovici-varga-nu-uita-curelea-n-a-vrut-304598.html

Varga nu uită, Curelea n-a vrut

Copos s-a orientat către stranieri precum vîrful bosniac Adilovici deoarece “studenţii” au strîmbat din nas cînd au auzit de Giuleşti.

George Copos a sesizat zilele astea că Dacian Varga (27 de ani) şi Costin Curelea (27 de ani) sînt greu de adus chiar şi dacă reuşeşti să treci cu ofertele de Vasile Şiman.

Varga i-a adus aminte patronului rapidist de primăvara lui 2010, cînd a mai fost legitimat la Rapid. “A trebuit să mă judec de zece ori cu ei ca să-mi recuperez banii pe care mi-i datorau! Nu prea îmi mai vine să mă duc acolo şi să stau cu emoţii că nu-mi primesc salariul”, s-a confesat mijlocaşul apropiaţilor. În ce-l priveşte pe Curelea, Copos şi Şiman bătuseră palma pentru împrumutul pînă la vară. Cînd a fost întrebat însă şi atacantul, stupoare! Curelea a zis “nu”: “În nici un caz nu plec împrumut, nu vreau să ajung ca Varga şi Bălan!”.

Pentru că s-a încăpăţînat totuşi să aducă un vîrf de careu, lui Copos nu i-a rămas decît să se orienteze şi spre piaţa de afară. Aşa a dat peste Eldin Adilovici (25 de ani şi 1.92 metri înălţime), atacantul liderului din Bosnia, Zeleznicar Sarajevo. Tratativele se mişcă deocamdată greoi: bosniacii vor 500.000 de euro pe jucătorul care în 2009 a venit în probe la Craiova, dar a fugit de la olteni după două zile, iar Copos a solicitat un împrumut gratis pînă la vară.

70.000 de euro pe an e salariul lui Varga la Sportul. El şi-a prelungit acordul cu Sportul în urmă cu un an, condiţia lui Şiman ca să aprobe împrumutul la Kuban

200.000 de euro e cota de piaţă a lui Adilovici pe transfermarkt.de. Curelea e evaluat la 750.000

“Există un interes din Liga 1 pentru un transfer definitiv al lui Varga. La el aş lua în calcul şi un împrumut, trebuie să joace la un nivel înalt, cum a obişnuit în ultima vreme. Curelea a zis că nu agreează varianta împrumutului” (Vasile Şiman, patron Sportul)