Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90557
ngm
Member

Şiman şi Copos s-au înţeles pentru Curelea, dar jucătorul a refuzat! Rapid, aproape de a-l readuce pe Varga

Costin Curelea (27 de ani – foto) a fost cerut insistent în această iarnă de Răzvan Lucescu, iar patronul Rapidului a dus o cursă lungă de negocieri cu Vasile Şiman.

Într-un sfârşit, în ultima zi de mercato, cei doi patroni s-au pus de acord în privinţa trecerii atacantului în Giuleşti, însă surpriză! Afacerea a căzut pentru că vârful Sportului a refuzat să meargă la Rapid! Motivul? Curelea a auzit că va fi împrumutat la echipa de sub Podul Grand, iar acest lucru nu i-a convenit. Atacantul dorit de Lucescu Jr. vrea să se transfere definitiv pentru a fi sigur că nu va mai reveni la Sportul decât la dorinţa lui. Mai mult, “studentul” nu vrea să trăiască drama lui Dacian Varga, fotbalistul care în fiecare pauză competiţională trebuie să se întoarcă în Regie.

Îl readuc pe Varga?

Totuşi, surse din anturajul lui Dacian Varga au dezvăluit că fostul rapidist ar putea reveni în Giuleşti, în urma unei înţelegeri pe care George Copos a avut-o cu Vasile Şiman. Situaţia pare a fi similară cu plecarea lui Tibi Bălan la Steaua, atunci când Gigi Becali l-a convins pe patronul “studenţilor” să-l lase liber de contract pe jucător, cu promisiunea ca, în urma unui eventual transfer, toţi banii să ajungă în Ghencea.

750 de mii de euro este cota lui Curelea pe site-ul transfermarkt.de