Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90565
Ultras
Member

Mereu surprinzătoare, “Gașca Nebună” renaște din propria-i cenușă

Andrei Lungu a marcat un gol spectaculos, care a pecetluit victoria Sportului Studenţesc

Plecată la Piatra Neamț cu un lot format din 15 fotbaliști, Sportul Studențesc a dat peste cap calculele hârtiei și a învins Ceahlăul datorită unui joc, uneori, sclipitor. Echipa lui Isăilă a arătat un fotbal de calitate și a părut că își conservă forțele, apăsând pe accelerație numai atunci când a fost nevoie. Pase din prima, acțiuni îndreptate direct spre poartă și execuții de generic au fost ingredientele rețetei servite moldovenilor lui Costel Enache.

Victoria de sub Pietricica este cu atât mai importantă cu cât în echipa de start s-au regăsit foarte mulți jucători tineri. Regia nu se dezminte și promovează în continuare talentele autohtone. De remarcat că, pe final, Isăilă l-a trimis în teren pe Ionuț Șerban, debutant în prima liga la doar 16 ani și jumătate.

Nu trebuie trecută cu vederea pofta de joc recăpătată de Viorel Ferfelea, autor al primului gol, cu o execuție inteligentă din lovitură liberă. Căpitanul studenților de la Piatra Neamț intrase de aproape doi ani într-o pasă neagră și nimic nu părea să-i mai iese, însă a dovedit că are calitățile necesare pentru a deveni un adevărat lider de echipă.

Bomboana pe coliva moldovenilor a fost pusă de Andrei Lungu cu o execuție de generic, iar Leonard Dobre putea majora avantajul Sportului Studențesc la două goluri, dar transversala s-a opus la lovitura sa de cap din 6 metri.

Etapa viitoare, “Gașca Nebună” primește în Regie vizita fostei echipe a antrenorului Daniel Isăilă, FC Brașov. Dacă reușește să repete evoluția de la Piatra Neamț, Sportul Studențesc poate spera că evitarea retrogradării nu va mai fi o luptă dinainte pierdută.

Ceahlăul Piatra Neamţ – Sportul Studenţesc 1-2

Sportul Studențesc: C. Lungu – Beța, Cioranu, Patriche, Farmache – V. Lazăr, A. Lungu, Novac, Ferfelea (cpt) – Nistor (87 Șerban), Dobre (90 D. Lung). Antrenor: Daniel Isăilă