Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90572
Ultras
Member

Ciubotariu s-a întors în Regie și a jucat pentru Sportul Studențesc II în Liga 3

După mulți ani de pribegie, Cristi Ciubotariu a regăsit drumul spre casă și s-a întors în Regie pentru a evolua, la final de carieră, pentru prima sa echipă

Cristian Ciubotariu s-a întors, la 32 de ani, la clubul care l-a format și l-a promovat în fotbalul de performanță. Mijlocașul s-a despărțit în luna ianuarie de Delta Tulcea, formație ce s-a clasat la finalul turului pe locul al treilea în seria a doua din Liga 2.

Daniel Isăilă are mari probleme de lot la prima echipă și se încearcă, în această perioadă, înregimentarea unor jucători liberi de contract, cum este și cazul lui Ciubotariu. Până la întâlnirea cu Liga 1, studentul a redebutat în tricoul “Găștii Nebune” în partida cu Dunărea Turris Turnu Măgurele din Liga 3, evoluând în ultimele 15 minute de joc.

În cariera sa, Ciubotariu a evoluat pentru trei echipe bucureştene (Sportul Studenţesc, Rapid şi Dinamo) şi pentru alte șase formaţii din primele două ligi (FC Vaslui, Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa, Politehnica Iaşi, Concordia Chiajna și Delta Tulcea), având în palmaresul personal un titlu de campion al României, în sezonul 2003-2004, cu Dinamo şi trei promovări în prima ligă cu Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna.