Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90593
ngm
Member

Sportul refuză să moară: U Cluj – Sportul 1-1! Ghinga a egalat în ultimele minute

“U” Cluj a încercat să câştige meciul cu Sportul încă dinainte de startul partidei şi a contestat dreptul de joc al lui Sorin Ciobanu. Contestaţia nu a mers însă, aşa că după 14 minute de nelămuriri clujenii au fost anunţaţi că trebuie să joace, iar lui Ciobanu i s-a permis să înceapă ca titular. Dacă oficialii nu au putut rezolva meciul, a încercat să o facă imediat Cristescu, dar şutul acestuia cu exteriorul s-a dus în bară (17).

Sportul a stat însă mai bine în teren în prima parte şi a ţinut mai mult mingea, iar Ferfelea putea înscrie din lovitură liberă, dar Bornescu s-a opus (19), în timp ce Lazăr n-a găsit poarta cu un voleu, din careu. Chiar şi cu mai mulţi titulari menajaţi pentru meciul cu CFR, clujenii au avut ocaziile reprizei. Morar a tras şi el în bară, dintr-un unghi închis, după o pasă de 30 de metri, marca Boştină, iar Drăghici a şutat pe lângă, după ce a ajuns singur cu portarul Lungu (42).

Cojocnean a vrut să-l lobeze din colţul careului mare pe Lungu, în partea secundă, dar a lovit şi el bara (50), iar după trei bare a venit şi un gol de generic în poarta Sportului. Vlad Morar, atacantul de 19 ani, pe care Dumitru Dragomir l-a numit “noul Mutu” a imitat execuţia lui Hagi din meciul cu Columbia, din ’94 şi l-a lăsat mască pe Lungu. Gol în vinclu, de la 30 de metri (59).

Sportul putea egala, dar Curelea şi Lazăr au fost blocaţi de Bornescu (56, 71). “Studenţii” din Bucureşti refuză însă să moară şi au egalat prin lovitura de cap a lui Ghinga (88). Un gol al speranţei pentru Sportul, în timp ce clujenii îşi îndreaptă acum toate gândurile către derby-ul cu CFR.