Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90594
ultrasro
Member

http://sportb.ro/teo-cand-te-lasi-fanii-sportului-i-au-oferit-flori-lui-craciunescu-pentru-retragere/#/34

Marone a fost cu dedicatia pentru teo!

“Teo, când te laşi”? Fanii Sportului i-au oferit flori lui Crăciunescu pentru retragere

Publicat: joi 10 mai 2012, 19:32 | 100 viewsLiga 1 / Principala / Sportul Studenţesc | articol scris de Florin Alboiu “Teo, când te laşi”? Fanii Sportului i-au oferit flori lui Crăciunescu pentru retragere
Distribuie
Etichete
cezar lungudaniel lungdidiioan filipliga 1otelul galatisportul studentescteo craciunescu
Gest sugestiv al suporterilor din Regie, prin care şi-au exprimat opinia în privinţa calităţilor şi prestaţiei centralului Teo Crăciunescu
Sportul Studenţesc a pierdut din nou în Regie, de această dată în faţa campioanei Oţelul Galaţi, care s-a impus cu 2-0. Partida disputată miercuri, cu câteva ore înainte de startul finalei Europa League de pe Arena Naţională, a fost dominată de studenţi, însă moldovenii au primit un ajutor nesperat din partea vâlceanului Teo Crăciunescu.

În ultimul minut de joc al primei reprize, Didi a scăpat spre poarta lui Cezar Lungu, şi-a făcut mingea cu mâna şi a înscris la colţul scurt cu un şut plasat de la 13 metri. Centralul şi asistentul său s-au făcut că nu au văzut ceea ce a fost evident pentru tot stadionul şi a validat golul, spre nemulţumirea celor aproximativ 20 de suporteri ai studenţilor prezenţi în peluză.

La revenirea de la cabine, Crăciunescu a “primit” flori de câmp din partea fanilor, care i-au urat retragere cât mai grabnică din arbitraj pentru a nu mai provoca şi alte nenorociri.

La adăpostul scorului de pe tabelă, Oţelul s-a apărat cu mult calm şi a aşteptat momentul prielnic pentru a aplica lovitura decisivă. Acesta a venit în minutul 72, când Filip a şutat de la distanţă şi mingea a fost deviată nefericit de Lung, atât cât să îl păcălească pe Cezar Lungu şi meciul era jucat.

Sportul Studenţesc e cu ambele picioare în Liga 2 şi în mod normal ar trebui să îşi facă planuri pentru matineu, mai ales că nu e dorită în Liga 1, lucru lesne de observat după arbitrajele pe care le-a avut în acest sezon.

Sportul Studenţesc: C. Lungu – Beţa, Patriche, D. Lung, S. Ciobanu – A. Lungu, Novac, Ferfelea, Lazăr – Ghinga, Curelea
Rezerve: Ormenişan, Dobre, Şerban, Nistor, Cioranu, Ciubotariu
Antrenor: Daniel Isăilă

Oţelul Galaţi: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, S. Ilie – Buş, Giurgiu, Filip, Stromajer – Didi, Punosevac
Rezerve: Brăneţ, Sârghi, Iorga, Benga, Neagu, Pena, Antal
Antrenor: Dorinel Munteanu

Florin ALBOIU