Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90597
ngm
Member

Costin Curelea îi ia locul la naţională lui Marius Niculae

Marius Niculae s-a accidentat aseară la meciul cu Rapid, iar selecţionerul Victor Piţurcă a decis să îl înlocuiască pe acesta cu jucătorul Sportului Studenţesc, Costin Curelea.

“Problemele medicale pe care le are la inghinali l-au făcut indisponibil pe atacantul lui FC Dinamo Bucureşti Marius Niculae în perspectiva apropiatului turneu al echipei noastre naţionale în Elveţia şi Austria (27 mai – 6 iunie a.c.). După ce l-a convocat, iniţial, pentru acest turneu şi luînd în consideraţie starea medicală a jucătorului, selecţionerul Victor Piţurcă a decis aseară tîrziu, după încheierea finalei Cupei României-Timişoreana, să nu-l mai cheme pe Marius Niculae în cantonamentul de la Mogoşoaia. În locul său a fost chemat atacantul lui FC Sportul Studenţesc, Costin Curelea, acesta urmând să sosească în cantonament azi, la prînz”, scriu cei de la FRF.

Este cea de-a doua schimbare pe care Piţurcă o face în lotul României. Pintilii a fost înlocuit de Florin Gardoş tot din cauza unei accidentări a fundaşului celor de la Pandurii.

Naţionala României va juca două meciuri de verificare, cu Elveţia pe 30 mai, de la ora 21:15 şi cu Austria pe 5 iunie, de la ora 21:30.