Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 25.07.2011 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 1-2(1-1) › Reply To: 25.07.2011 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 1-2(1-1)
@dragos wrote:
nu am vazut meciul integral, insa din ceea ce am vazut, nu mi-a placut maxim, de fapt, flancul nostru stang, unde Popa a facut ce a vrut acolo….
ormenisan a gresit la golul gazdelor…..este un portar prea tanar si fara experienta….
Eu am vazut meciul pe internet si trebuie sa-ti dau dreptate in privinta flancului stang. Maxim a jucat destul de prost, dar parca nici Lungu sau Beta n-au jucat mult mai bine. A fost primul meci din aceasta editie de campionat, si cine stie, poate baietii sunt inca timorati dupa ce anul trecut au terminat pe ultimul loc.
In privinta lui Ormenisan … este un portar tanar si fara experienta, dar mie mi-a placut Multescu ca l-a pus in teren inca din primul minut. Cum sa capete omul experienta daca nu-l baga nimeni in teren, nu? Mi-a placut insa ca Multescu a ales un meci cu Chiajna sa-l bage in teren, ca asa a capatat si el incredere dupa o victorie in deplasare. Imagineaza-ti cum s-ar fi simtit baiatul daca ar fi debutat cu Dinamo si ar fi luat 5 goluri. Eu zic ca Multescu a procedat bine in privinta lui Ormenisan.