Reply To: 28.07.2011 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 28.07.2011 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 1-1(0-0) Reply To: 28.07.2011 Sportul Studentesc – Ceahlaul P. Neamt 1-1(0-0)

#91182
dragos
Member

Cu trei puncte mari scoase la Chiajna, Sportul s-a întors în Regie cu gîndul să mai întristeze o nou-promovată: Ceahlăul dezamăgitor din egalul de-acasă, cu Pandurii. Ce a ieşit însă a semănat doar pe alocuri cu fotbalul.

45 de minute cît veacul
Prima repriză s-a scurs greoi, cu zeci de pase greşite de ambele părţi, jocul steril fiind pigmentat sadic şi cu o mulţime de faulturi inutile la mijlocul terenului.

Singurele ocazii s-au născut parcă din greşeală şi s-au împărţit: Stana a centrat, Gafiţa a reluat cu capul, din 6 metri, în pămînt, iar balonul s-a dus peste (15), apoi Curelea a şutat din întoarcere, la 11 metri lateral stînga, dar pe lîngă (28). În rest, cîteva fente statice ale lui Lucas, un Messi de Pietricica fără busolă, şi centrările repetate în van ale lui Irimia.

Egal din două gafe
Jocul s-a reluat după pauză în acelaşi ritm, cu Gafiţa şutînd doi metri peste poartă de la marginea careului mare (59). După ratare, studenţii au presat zece minute, suficient cît să înscrie prin Curelea, simplu, din 5 metri (63), şi apoi s-au retras. Ceahlăul a egalat parcă din greşeală, şutul lui Dumitraş lovindu-se de Gafiţa şi ricoşînd în gol (75). Pînă la final, contre în haos şi şutul pe lîngă al lui Nicola (89)

Meciul pe care Liga a decis să îl programeze separat de restul etapei a doua, cu o zi de pauză înaintea celorlalte partide, chiar a părut rupt de ce-ar trebui să fie fotbalul Ligii 1. Pe o caniculă specifică meciurilor din “judeţeană”, cu spectatori cît pentru “onoare” şi fotbal de eşalonul doi.

Lupul singuratic s-a făcut “student”
Dispariţia Unirii Urziceni nu l-a ţinut multă vreme departe de stadion pe cel mai înfocat fan al echipei ialomiţene: “Lupul singuratic” a fost prezent ieri în Regie, în mijlocul galeriei Sportului, formată din douăzeci de microbişti! “Multe echipe şi-au dorit să mă aibă alături, dar eu cred că am ales bine. Voi veni la toate meciurile Sportului!”, a mărturisit carismaticul suporter.

Brad Pitt în filmul “Aiureala”
În minutul 47, Maxim a scăpat singur în jumătatea nemţenilor şi ar fi rămas doar cu Villadsen, însă a fost incomodat în alergare de Achim. Arbitrul Tudor a lăsat avantaj, după care i-a arătat “galben” lui Dumitraş, fundaşul dreapta al Ceahlăului care nu avusese nici o treabă cu faza! Greşeala “centralului” a stîrnit furia lui Costel Enache, care a protestat îndelung, dar fără rezultat: Brad Pitt a menţinut decizia!