Reply To: CM 2014

#91301
dragos
Member

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/vadim-atac-virulent-la-piti-si-sandu-fir-ati-ai-dracului-de-nenorociti-despre-piturca-un-tigan-barbugiu-prost-ca-noaptea-fara-creier-394676.html

Vadim, atac virulent la Piţi şi Sandu: “Fir-aţi ai dracului de nenorociţi!”.

Despre Piţurcă: “Un ţigan barbugiu, prost ca noaptea, fără creier”

După episoadele triste cu Ungaria şi Olanda, 2-2 şi 0-4, Victor Piţurcă e atacat din toate părţile. Corneliu Vadim Tudor îl desfiinţează pe actualul selecţioner într-un articol publicat de ziarul “Tricolorul”, dar îi ia la ţintă şi pe Mircea Sandu şi jucătorii naţionalei.

Iată cîteva fragmente:

“Am obosit de cînd tot scriu despre acest Piţurcă. Urît ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns (şi încă se menţine) în prim-planul vieţii unei societăţi. Dintr-un ţigănuş cu muci la nas şi ciorditor, care avea drept cer deasupra capului doar coviltirul căruţei, boracul a progresat, urmînd Şcoala Barbutului”.

“Cît de nenorocit poţi să fii ca să-ţi petreci adolescenţa şi tinereţea scuipînd în palmă şi „bărbierind“ două pătrăţele de os, implorîndu-l pe diavol să-ţi dea ceva mai mult noroc decît un alt parlagiu?”

“În timp ce eu citeam Balzac şi Goethe, aschimodia din sălaşele ţigăneşti ale Olteniei zguduia zarurile cu o palmă şi se masturba cu alta, ca la zidul morţii, clădindu-şi viaţa pe cea mai primitivă roată a norocului”.

“Lipsa de caracter şi de valoare umană a acestui cocalar se vede în modul infect în care el se comportă cu propriul său copil, şi, implicit, cu mama acestuia”.

“Ne întrebăm: cum de a fost posibil ca o piază-rea, cu suflet de cariocă neagră, ca acest Piţurcă, să se menţină în funcţia de antrenor al Naţionalei de Fotbal, atîţia ani, deşi el e ciuca bătăilor, e prost ca noaptea şi de o încăpăţînare de măgar mort?”

Vadim Tudor îi atacă pe Mircea Sandu şi jucătorii naţionalei:

“Ţiganul Piţurcă! Şi acest jucător mediocru, de nota 6, Mircea Sandu! Ei s-au înfipt, cu ghiarele şi cu dinţii, în trupul fotbalului românesc şi nu se mai dau plecaţi. Fir-aţi ai dracului de nenorociţi! Aţi distrus şi singura bucurie care le mai rămăsese românilor!”

“Nu te poţi numi fotbalist cînd eşti în halul ăsta de paralitic. Un cărucior cu baterii pentru acest Stancu, să alerge la Jocurile Paralimpice, în locul lui Pistorius, că tot e ăsta închis”.

“Aşadar, recapitulez, ca să se priceapă mai bine: impostorul ăsta de Piţurcă, cu mecla lui de curcă (băga-i-aş în cur o ţurcă) nu-i bagă pe autorii celor două goluri din meciul cu Ungaria, Adrian Mutu şi Alex Chipciu, umilindu-i pe banca de rezerve, dar intră cu nişte zombi siniştri, Cristian Tănase şi Bogdan Stancu!”

Felicitari, ‘nea Vadim !!!