Reply To: CM 2014

#91304
dragos
Member

nationala lu’ “Il grande” Piti a jucat miercuri un amical impotriva Slovaciei, insa bruma de spectatori (cca 6.000) a avut parte de o mare surpriza dpdv organizatoric: toaletele erau INCHISE !!! RUSINOS, PENIBIL, SCANDALOS !!!

explicatia a fost HALUCINANTA: punctele de comercializare a sucurilor/sandwishurilor sunt inchise……asadar, la ce bun sa functioneze toaletele ??!!!!!

la acest meci au fost prezenti parinti cu copii….ce poti sa le spui copiilor cand acestia au nevoie la toaleta ???

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/update-exista-o-explicatie-frf-lamureste-uluiala-din-sectorul-vip-la-meciul-cu-slovacia-406085.html

Federaţia Română de Fotbal se laudă că e singurul organizator care la meciurile jucate pe Arena Naţională le oferă celor care-şi cumpără bilete în zona VIP a stadionului şi servicii de catering.

Ca de fiecare dată, FRF a scos la vînzare şi pentru meciul de ieri seară bilete care aveau incluse în preţul biletului produse de catering sau hospitality aşa cum apare pe siteul oficial al Federaţiei. Preţurile pentru un bilet în zona VIP la meciul contra Slovaciei au fost de 250 de lei în zonele mediane ale tribunei I, dar şi 400 de lei, în zona centrală!

Numai că odată ajunşi la stadion fanii au avut parte de o surpriză din partea organizatorilor! Pe lîngă faptul că acestora nu li se permite accesul cu sticle de plastic în interiorul arenei pe motivul “aveţi tot ce vreţi în interior”, situaţia nu a fost deloc aşa.

Unul dintre reporterii Gazetei a asistat la un dialog incredibil între un spectator care-şi achiziţionase un bilet de 400 de lei şi-un reprezentat al firmei de catering de la Arena Naţională. Discuţia a avut loc cu aproape 40 de minute de startul partidei!

Spectator: – Bună seara, o sticlă de apă plată se poate?
Responsabil: – Se poate, dar nu mai avem!
Spectator: – Nu mai aveţi? Păi nici n-a venit lumea la stadion…
Responsabil: – Nu mai avem deloc. Poate la pauză…
Spectator: – Dar suc aveţi?
Responsabil: – Cola!
Spectator: – Da, vă rog!
(Responsabilul deschide o sticlă de Cola la 2 litri, care era ţinută într-o chiuvetă cu cîteva cuburi de gheaţă şi îi pune spectatorului într-un pahar de carton, destinat cafelei)
Spectator: – Am cerut suc, nu cafea!
Responsabil: – E suc, nu avem pahare mai mari!
Spectator: – Apă nu aveţi, acum nu aveţi pahare? De ce am dat 400 de lei pentru un bilet VIP cu catering inclus?
Responsabil: – Păi la pauză o să aducem nişte saleuri!
Spectator: – Saleuri şi cola în pahar de cafea?!

Discuţia se încheie, spectatorul dezamăgit îşi încearcă norocul la un alt punct unde se comercializau gratuit produse răcoritoare şi alcool.

Spectator: – La colegul dumneavoastră nu am găsit apă, poate am şansă aici!
Responsabil: – Apă n-am primit. Avem doar bere de la sponsor.
Spectator: – Vreau o bere!
Responsabil: – Avem doar brună. E lansată de curînd. Vă dau?
Spectator: – Da. Ce să fac acum?
(Responsabilul deschide frigiderul şi îi dă fanului echipei naţionale o cutie de bere)
Spectator: – Sînt 30 de grade afară, berea asta are cu 10 mai mult. Aţi ţinut-o la soare? Rece nu aveţi deloc?
Responsabil: – Nu, nu. Acum le-am primit. Sînt de la sponsorul echipei naţionale, v-am zis. Dacă vreţi aşteptaţi la pauză că ne aduce şi gheaţă!

Spectatorul refuză cutia de bere, după ce n-a avut noroc cu o sticlă de apă şi a beneficiat de un pahar de cola într-unul de cafea! Acesta şi-a încercat norocul şi la pauză, pentru a prinde o sticlă de apă, dar n-a avut şansă nici de această dată. Pentru că cei care beneficiau de acces general pe stadion, reprezentanţii partenerilor FRF, îşi ocupaseră locul la mese, cu sticle de apă plată sau minerală în faţă şi platouri cu saleuri şi miniprăjituri.

Atunci a fost momentul cînd fanul echipei naţionale care a plătit 400 de lei pe-un bilet care beneficia şi de catering a decis să plece acasă!

Unul dintre cititorii GSP.ro are o explicaţie pentru ce s-a întîmplat aseară, pe stadion. “Nu ati inteles… in bilet nu era inclus catering… ci … CATERINCA”, a postat user-ul alexmarin.