Reply To: Muzeul clubului Sportul Studenţesc

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Muzeul clubului Sportul Studenţesc Reply To: Muzeul clubului Sportul Studenţesc

#91328
George
Member

Salutare tuturor,

In calitate de initiator si responsabil pentru materializarea acestui proiect, al muzeului clubului, va stau la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire, sugestie etc., fie prin intermediul acestei sectiuni a forumului, fie la adresa de email muzeu@fcsportulstudentesc.ro. Imi exprim speranta unui dialog constructiv, axat pe ceea ce putem face pentru ca muzeul sa prinda viata.

Voi raspunde punctual celor scrise de Zibling – ,,un proiect neclar, care se va baza aproape exclusiv pe donatii si care este intins pe 4-5 ani”.

1. comunicatul existent pe site-ul clubului contine informatiile esentiale despre muzeu; de ce consideri proiectul neclar? te rog detaliaza;

2. muzeul nu se va baza aproape exclusiv pe donatii – am precizat ca nucleul il vor constitui materialele existente la sediul clubului; acestor materiale li se vor adauga cele donate de fostii jucatori, antrenori, conducatori si cele donate de suporteri si alte persoane; de asemenea, in limitele bugetului muzeului, vor fi facute si achizitii; o alta modalitate de imbogatire a patrimoniului o vor constitui schimburile cu diversi colectionari, pentru exponatele pe care muzeul le detine in mai multe exemplare; nu in ultimul rand, pentru obiectele foarte rare sau pe care muzeul nu le poate obtine altfel pot fi executate reproduceri/replici, daca este obtinut acordul proprietarului; exista si alte modalitati, pe care le voi dezvolta poate cu alta ocazie; revenind la subiectul donatiilor, as spune ca sper ca sprijinul suporterilor in acest sens sa fie unul consistent;

3. nu rezulta de nicaieri ca proiectul este intins pe 4-5 ani (nemaivorbind de faptul ca un muzeu, prin natura sa, isi imbogateste in permanenta colectiile, nu doar pentru o perioada de 4-5 ani); in comunicatul de pe site se mentioneaza doar contextul initierii proiectului (apropiata aniversare a centenarului 1916 – 2016), nu si data deschiderii muzeului, la care probabil ai vrut sa te referi, data care depinde de mai multe variabile, insa care va fi cu siguranta mult anterioara anului 2016; din comunicat se poate admite ca rezulta faptul ca in 2016, la aniversarea centenarului, va exista acest muzeu, si prin extensie aceasta data ca fiind termenul cel mai tarziu posibil pentru deschiderea muzeului, insa doar atat.

Voi incerca sa va tin la curent in permanenta cu evolutia proiectului, printr-un buletin informativ (probabil saptamanal, lunar sau bilunar – voi decide in cursul acestei luni in functie de volumul de informatie privind subiectul “muzeu”). Voi reveni zilele acestea cu detalii privind modul concret in care puteti sprijini muzeul (anticipand putin, precizez ca exclud sprijinul financiar), in vederea realizarii expozitiei de baza, a arhivei foto, video si de istorie orala, precum si pe partea de cercetare a istoriei clubului.

@Zibling wrote:

Un proiect neclar, care se ba baza aproape exclusiv pe donatii si care este intins pe 4-5 ani.

Seamana cu propunerea lansata de Mircea Sandu la o intalnire mai veche a oamenilor care au avut sau au legatura cu Sportul Studentesc acum 2 ani, cand a promis ca va fi lansat cu DVD cu momentele cele mai importante din istoria clubului si… istorie s-a ales de aceasta promisiune/propunere. :ymsick: