Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 21.08.2011 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti 0-2(0-0) › Reply To: 21.08.2011 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti 0-2(0-0)
Nu inteleg ce tot va luati de Curelea,de parca toata vina numai a lui este pentru rezultatele nefaste obtinute de Sportul in ultima perioada.De bine,de rau,desi ar trebui sa recunoastem ca mai mult din prima,Curelea si-a facut datoria cu varf si indesat pentru echipa noastra si mereu a jucat cu sufletul pentru club,lasand la o parte nevoile financiare,plus ca spre deosebire de celelalte “vedete” din echipa este cel mai receptiv fata de noi suporterii,mereu salutandu-ne daca ii scandam numele,la Balan trece baba cu colaci pana se deranjeaza sa se uita un pic in directia peluzei / .Poate ca nu o fi de Steaua,Dinamo,Rapid,insa eu zic ca la Astra,Brasov sau Gaz Metan tot i-ar fi mai bine sa plece decat sa stea la noi si sa se stinga intr-o mediocritate crasa.In sistemul actual de joc, unde joaca varf impins, se asteapta prea mult de la el,mai ales ca pentru a avea succes, in acest rol, trebuie sa ai si coechipieri, care sa iti ofere pase de calitate,ceea ce nu este cazul la noi din moment ce nu putem sa legam mai mult de 2-3 pase consecutive.Acest baiat merita mai mult si daca cineva e de alta parere pe acest forum inseamna ca ar face bine sa se apuce sa tina cu alta echipa,gen Steaua,ca numai acolo se uita imediat de reusitele din trecut
.
Edit:Si ceea ce mi s-a parut mai jalnic decat prestatia echipei noastra este faptul ca la un meci pe teren propriu cu o echipa antipatica multora, unii asa zisi suporteri nu s-au deranjat si ei sa scandeze cateva minute pentru Sportul, macar pana sa fi primit gol cand inca mai era o speranta in suflet.Toata jumatatea de peluza(ca cealalta era ocupa de fani dinamovisti din ce mi-am dat seama) a stat ca la teatru mut,nu stiu de ce,poate de frica sa nu ia bataie de la vreun dinamovist,cine stie.Numai Ovidiu si inca 2-3 mai strigau,mare pacat.Noi avem pretentii multe de la jucatori,dar din moment ce noi nici macar nu ne deranjam in a-i incuraja pe viu,nu prea vad justificarea pentru asa ceva.