Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 26.08.2011 CFR Cluj – Sportul Studentesc 6-1(1-1) › Reply To: 26.08.2011 CFR Cluj – Sportul Studentesc 6-1(1-1)
@ngm wrote:
NU ATI INTELES ( Ace of Spades, ETC) CA SIMAN ARE BUBELE LUI
DAR NU A LUAT BANI DE LA SPORTUL !!!
E SIMPLU PT UN SEZON IN A AI NEVOIE DE 3,5-4 MIL EURO
SPUNE-TI CE A VINDUT SA ISI UMPLE BUZUNARELE?
PUNE SPONSORI , DREPTURI TV, IMPRUMUTURI SI VINZARI
DE JUCATORI SI NU DA NICI JUMATE. NU MAI VORBITI PROSTII !!!
CLAR!, MANAGEMENTUL CLUBULUI E ZERO BARAT – E VINA LUI SIMAN !
DAR PINA LA A LUA BANI ……………..
Nu am spus ca a luat bani de la Sportul si nici nu pot afirma asta ca o acuza,din moment ce acest club este acum “afacerea” sa si este dreptul lui Siman sa isi sustraga cati bani doreste din ipoteticul profit pe care clubul il face.Dar sa stii ca nu m-am nascut ieri si prin urmare ma indoiesc ca un om mercantil cum este el ar ramane la un club falimentar,cu pierderi,indiferent ce promisiune i-or fi facut lui Mac Popesc.Siman nu are puterea financiara a lui Becali,Borcea sau Copos pentru a patrona un club pe minus si asta este cat se poate de clar.Nu neg ca acesta a facut si multe lucruri bune pentru Sportul prin politica adoptata,insa din cate se pare nu prea ii mai merge,vremurile s-au schimbat si cam ar fi cazul ori sa adopte alta stratagema de management,ori sa lase pe altul sa vina la carma,dar nu o sa o faca, pentru ca inca ii merge bine cu politica sa sclavagista:rezultate cat mai bune(promovarea in Liga I,bani castigati din imprumutarea diversilor jucatori ,drepturi TV),dar recompense pecuniare,morale,sportive etc. zero(salarii neplatite de 1 an si ceva,prima de promovare neplatita,abonamente 0,tabela 0,nocturna 0,marketing 0,website 0,ca deh toate costa).Vreti sa continui?Nu cred ca mai e cazul,mi se pare la mintea cocosului sa iti dai seama ca avandu-l in continuare pe Siman la conducere,Sportul niciodata nu va mai reveni acolo sus.
@razvanR wrote:
E doar un rezultat sever, in nici un caz vreo catastrofa, am pierdut un meci in deplasare, nimic mai mult.
Celor de la cfr, pur si simplu le-au intrat suturile din repriza a doua, au dat 2 goluri intr-un minut iar in zece oameni nu mai puteam sa revenim de la 1-3. Scorul nu este rezultatul vreunei superioritati a gazdelor, asa a fost sa fie in seara asta. Era mult mai traumatizant sa pierdem cu 2-1 in munutul 85, de exemplu.
Aveti incredere, rabdare si sustineti echipa!
Cred ca trebuie sa glumesti cu ce ai scris mai sus,razvan,daca nu,imi pare rau sa o spun,dar inseamna ca ai o mare dificultate in a percepe realitatea in care traiesti sau cel putin realitatea din jurul echipei noastre.Daca ar fi sa ma iau dupa deviza ta inseamna ca nici nu ar trebui sa ma uit la vreun meci al Sportului,indiferent ca pierdem cu 6-0,7-0 sau ca patronul spune ca suporterii Sportului sunt nimeni,trebuie doar sa stiu ca echipa exista acolo, luand bataie si nefacand in repetate randuri baremul,traind cu speranta ca poate in 2050 va veni un seic cu 1 miliard euro de bagat in echipa pentru a lua si noi niste jucatori de Doamne Ajuta.Nu am pretentia sa castigam un trofeu,dar nici sa ajungem de rasul campionatului.De ce Vointa Sibiu,o echipa poate mai saraca decat noi,poate sa ofere o figura frumoasa si noi nu putem.Ca o statisca,stii de cand nu am mai pierdut la o diferenta de 5 goluri sau mai multe?De pe 7 Iun 1997 la un meci Petrolul-Sportul 7-1.Pe mine nu m-a deranja neaparat scorul,ci atitudinea jucatorilor din teren,faptul ca Ferfelea si Curelea s-au dus direct la vestiare cu capul in pamant sau de Ratiu,care odata ce fusese depasit in preajma careului,s-a multumit sa urmareasca cu dezinvoltura faza ca la televizor,aceste lucruri iti ofera tie incredere?Si Sibiul a avut un om in minus o repriza intreaga cu Targu Mures,fiind condusa,insa cu determinare au reusit sa egaleze si sa scoata egalul,noi de ce am cazut in halul acela?
@razvanR wrote:
Stiti ca e mai bine sa pierzi un meci cu 5-0 decat 5 meciuri cu 1-0.
Asa ca ce s-au gandit ai nostri,dupa ce anul trecut am pierdut n partide la limita,hai sezonul acesta sa facem in asa fel incat sa pierdem cat mai categoric si rusinos posibil ).Nu mi se pare cine stie ce progres sincer.
@razvanR wrote:
Acum se formeaza o noua echipa a Sportului Studentesc. Jucatori ca Ormenisan, Beta, Lung, Cioranu, Tarnacop, Ghinga, Dobre, Lazar, Truta, Patriche, Popescu, Lungu, Nicola si ceilalti tineri, practic n-au experienta in prima Liga, dar au sansa sa se caleasca in meciuri cu adversari solizi asa cum a fost cel de astazi, sa creasca de la meci la meci si sa obtina rezultate.
Vorbesti de tineri de perspectiva si ma uit la lista ta,eu chiar nu-i vad.Ormenisan s-a facut de ras la 4 din cele 6 goluri,incasand 2 pe centrul portii mai ceva ca in curtea scolii,Nicola a fost ca si inexistent pe teren in prima repriza de aceea l-a si inlocuit Multescu,Truta nu a impresionat cu nimic anul trecut,nici Dobre nu face mare branza,iar 3 sferturi din jucatorii pe care i-ai insiruit tu acolo deja au 2-3 sezoane cu meciuri destule in picioare la Sportul si n-au aratat mai nimic.Daca vrei tu sa ai incredere in echipa foarte bine,dar nu incerca sa imi spui mie asta,pentru ca echipa in acest moment nu imi ofera niciun motiv.