Reply To: 11.09.2011 Sportul Studentesc – Vointa Sibiu 2-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 11.09.2011 Sportul Studentesc – Vointa Sibiu 2-2(0-0) Reply To: 11.09.2011 Sportul Studentesc – Vointa Sibiu 2-2(0-0)

#91476
dragos
Member

Sportul a terminat la egalitate cu Voinţa Sibiu, 2-2.

Sportul a dominat prima parte a meciului cu Voinţa, Dobre l-a exasperat pe Mulţescu ratînd singur cu portarul Dănălache(42). Trei munute mai tîrziu, Curelea l-a imitiat. Mingea scăpată de portarul Voinţei în faţă e irosită de atacantul Sportului, care îl ia la ţintă pe goalkeeper.

Sibienii au echilibrat partida în repriza secundă. Popa a centrat excelent din lovitură liberă, iar Forika a marcat cu capul(47). Doar 5 minute le-a trebuit studenţilor să egaleze. Cheţan l-a învins pe Dănălache cu un şut la colţul scurt(52).

Voinţa a revenit în avantaj tot printr-o lovitură de cap. Bunea a înscris din centrarea lui Coman(77). Sportul a reuşit din nou să revină pe tabelă. Lazăr “i-a furat” mingea lui Dănălache şi a marcat în poarta goală(82). Dîlbea le-a dat mari emoţii studenţilor cu o torpilă care a lovit transversala două minute mai tîrziu.

“Studenţii” n-au reuşit nici contra Voinţei prima victorie în Regie din acest sezon.

Echipe de start:

Sportul: A. Popescu – Beţa, Patriche, Ghinga, Farmache – Ferfelea, Cheţan, Maxim, A. Lungu – L. Dobre, Curelea
Rezerve: Ormenişan, Cioranu, V. Nicola, Raţiu, Irimia, V. Lazăr
Antrenor: Gigi Mulţescu

Voinţa: Dănălache – Forika, Tînc, N. Grigore II – Bunea, Beza, Dîlbea, Tătar – I. Matei, Martinescu, I. Popa
Rezerve: Miron, Măjer, Lungu, C. Coman, Sg.Bar, E. Nicola, Maghici
Antrenor: Alexandru Pelici