Reply To: 15.10.2011 Sportul Studentesc – FCM Tg.Mures 1-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 15.10.2011 Sportul Studentesc – FCM Tg.Mures 1-1(0-1) Reply To: 15.10.2011 Sportul Studentesc – FCM Tg.Mures 1-1(0-1)

C C UK
Member

Salutare !!!

Vreau sa fac un anunt pentru toti suporteri si simpatizanti echipei SPORTUL STUDENTESC , ETAPA A 10-A, SAMBATA, 15.10.2011 va avea loc meciul SPORTUL STUDENTESC – FCM TARGU MURES ,mi-am propus sa fac o COREGRAFIE mare si frumoasa ,am sa scriu cateva randuri cam ce ar include in aceasta coregrafie : – un steag mare de 6m latime si 12m lungime, la capete tricolorul cam 50 de cm si in mijloc alb si negru
– 6 steaguri alb/negru pe doua bete cu stema echipei in mijloc
– 3 steaguri cu tricolorul romaniei
– 10 steaguri alb/negru/alb
– 10 steaguri negru/alb/negru
– un baner mare pe un fundal alb care va sta in fata cu un mesaj frumos catre echipa
– toba (care o avem deja, daca mai exista?)

Pentru realizarea acestei coregrafi avem nevoie de suporteri {de adevaratii suporteri } si nu numai, de aceea am facut acest anunt aici pentru a va arata ideea mea si pentru a realiza ceva frumos impreuna.Un ajutor numeros va veni din partea Centrului de Copii si Juniori voi vorbi personal cu Dl Cristian Gheorghe ca toti copii si juniori sa fie prezenti la meci in sectorul rezervat galeriei noastre.
Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc ar trebui sa faca un comunicat(reportaj) in presa pentru atragerea suporterilor si simpatizantilor la stadion.

P.S. Toata acesta coregrafie va fi suportata de mine personal,probabil multi o sa va intrebati daca se poate realiza asa ceva – DA SE POATE – dar trebuie doar PREZENTA si un pic de implicare din partea unora. ASTEPT PARERILE VOASTRE !!!

CU RESPECT !

CUCU CONSTANTIN