Reply To: 06.11.2011 Sportul Studentesc – Universitatea Cluj 2-4(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 06.11.2011 Sportul Studentesc – Universitatea Cluj 2-4(1-2) Reply To: 06.11.2011 Sportul Studentesc – Universitatea Cluj 2-4(1-2)

#91768
07Ex
Keymaster

Curelea îşi flatează viitori adversari: “Universitata emite pretenţii la titlu, dar vom da o replică puternică”

“Universitatea este una dintre cele mai în formă echipe din acest tur de campionat şi, din câte se pare, emite chiar pretenţii la titlu. E un adversar dificil, dar cu toate astea ei trebuie să se aştepte la o replică foarte puternică din partea noastră. Încercăm să câştigăm meciul şi să nu se aştepte la un meci uşor”, a spus Curelea.
Costin Curelea a afirmat că în astfel de partide motivaţia jucătorilor este mai mare. “Da, pentru că există o motivaţie mult mai mare atunci când joci cu o echipă puternică şi îţi găseşti nişte puteri psihice şi fizice încât să poţi face faţă mai bine”, a explicat Curelea.
Atacantul echipei Sportul Studenţesc speră ca FC Vaslui şi Steaua să se califice în faza 16-imilor de finală ale Ligii Europa. “Cred că a fost cea mai bună seară a românilor de când a început Liga Europa. Am trăit la maximum aceste meciuri. Din păcate Rapidul a pierdut, care a început foarte bine, ar fi câştigat acea partidă, dacă nu exista acel cartonaş roşu. Sper să ne calificăm cu cele două echipe care au rămas în cursă, pentru că ne ajută cu toţii şi suntem români cu toţii”, a subliniat Curelea.
Mijlocaşul Andrei Lungu consideră că Sportul Studenţesc are nevoie de o victorie din partida cu Universitatea Cluj pentru a ieşi din zona retrogradării. “Ne trebuie o victorie duminică neapărat pentru a ieşi din zona fierbinte. Trebuie să câştigăm fiecare meci în parte. Este un meci dificil, vom merge la victorie şi să nu se aştepte la un meci uşor, pentru că toate echipele au cam avut probleme în Regie. Plecările de jucători ne-au afectat destul de mult, dar cei care au rămas au umplut acel gol”, a spus, pentru MEDIAFAX, Lungu.