Reply To: 06.11.2011 Sportul Studentesc – Universitatea Cluj 2-4(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 06.11.2011 Sportul Studentesc – Universitatea Cluj 2-4(1-2) Reply To: 06.11.2011 Sportul Studentesc – Universitatea Cluj 2-4(1-2)

#91786
razvanR
Member

Chiar daca nu are legatura directa cu meciul jucat duminica, cititi aceasta stire sa vedem cu cine avem onoarea:

Primarul din Cluj-Napoca, reținut
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/surse-primarul-din-cluj-napoca-re-inut-pentru-24-de-ore-primaria-a-fost-perchezitionata-de-procurorii-dna-14741.html

Sorin Apostu, primarului din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit unor surse citate de B1 TV. Anchetatorii au făcut miercuri percheziții la casa primaruluii, dar și la sediul primăriei.

Potrviti CityNews.ro, cercetările de la sediul Primăriei Cluj vizează legătura cu un contract atribuit de Primăria condusă de Sorin Apostu.

Administraţia publică clujeană a fost zguduită în urmă cu o săptămână de arestarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, pentru luare de mită.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti a solicitat o serie de documente oficiale din cadrul Primăriei, despre licitațiile organizate de municipalitate.

„În această dimineaţă am primit o cerere de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care se solicită o serie de documente oficiale din cadrul Primăriei. Direcţiile din Primărie care gestionează aceste doumente, fie că sunt contracte sau alte acte, sunt în aceste momente pregătite sa furnizeze toate documentele solicitate. Se vor trimite in cel mai scurt timp către solicitant. Nu am mai primit astfel de cereri pe asemenea volum de documente în ultima perioadă aşa că este o cerere mai specială şi mai atipică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Oana Buzatu.