Reply To: 26.11.2011 Sportul Studentesc – FC Vaslui 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 26.11.2011 Sportul Studentesc – FC Vaslui 1-0(1-0) Reply To: 26.11.2011 Sportul Studentesc – FC Vaslui 1-0(1-0)

ovidiu
Member

@ultrasro wrote:

Am simtit sambata ca este posibila victorie dupa primele 2-3 minute in care toti cei din peluza am remarcat ca ai nostri joaca altceva, adica mult mai bine!

Si eu am simtit-o, dar din fata televizorului :) ! S-a cam vazut ca se incearca a se juca altceva, dar si cei de la Vaslui parca au fost legati de picioare. Sper sa se incerce o inchegare mai buna a jocului si pe viitor si sa nu ramana o victorie izolata (dupa care si asa am asteptat de muuuuuuult timp).
Mi-a placut cel mai mult faptul ca la gol Dobre a fugit spre poarta cu capul sus, urmarind reactiile portarului advers (ceea ce la celalalt atacant, Curelea, nu se prea intampla, el cand ia mingea baga capul in pamant si, in cele mai multe cazuri, nu prea mai stie ce sa faca cu mingea). Ai nostrii au pus osul cu mai mult interes, vazand ca se poate.
Pacat de Ferfelea, care a avut si o lovitura libera bine batuta si o ocazie cu mingea in bara, ca nu a reusit sa o bage in ate.
Totusi mai este mult de lucru asta avand in vedere ca Dobre dupa gol nu prea s-a mai intalnit cu mingea, bulevardul Maxim exista, conducatorul de joc ne cam lipseste, iar apararea de multe ori bubuie mingile, panicata.
Arbitrajul a fost “superb” :ymdevil: cu 5 – 10% favoritisme, dar pentru oaspeti. N-am prea inteles rosul lui Farmache, n-am vazut nici o intentie de tragere de timp, eliminarea lui Isaila ????????, iar la prelungiri: 5 min. am dat pe spate. Oricum la capitolul de rosii stam destul de bine spre foarte bine. Oare in campionatul trecut am avut 4 de toate?

Dar s-a obtinut o VICTORIE. Felicitari baietilor si la mai multe.