Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 11.12.2011 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 1-1(0-0) › Reply To: 11.12.2011 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 1-1(0-0)
Din pacate nu am mai reusit sa ajung la meci ,dar am avut ocazia sa il urmaresc din fata televizorului.Si mie mi-a placut jocul echipei noastre,mai ales in prima repriza unde Petrolul de-abia daca a trecut jumatatea terenului de 3-4 ori.In a doua repriza am cam cedat initiativa si i-am lasat pe ploiesteni sa puna presiune in jumatatea noastra de teren,insa cu toate acestea am mai avut cateva ocazii bune de a marca, mai ales in finalul partidei.La golul nostru egalizator,initial am crezut ca arbitrul nu ne-a acordat gol valabil,facandu-ma sa ma gandesc ca iarasi arbitrii ne vor fura rusinos ca de obicei,dar de data asta “fluierasii” au fost corecti,poate chiar favorizandu-ne la unele faza mai minore din timpul jocului…oricum cateva secunde dupa marcarea golului mai nimeni nu stia daca golul a fost valabil sau nu
.
Cu toate acestea,chiar daca am afisat o atitudine buna,acest rezultat nu ne ajuta mai deloc,o victorie era extrem de necesara,dar nu cred ca totul este inca pierdut.Daca am invinge Chiajna acasa,ramanem in carti pentru primavara,mai ales daca Siman chiar se va tine de cuvant si va mai aduce niste jucatori sa intareasca lotul.Oricum,daca saptamana viitoare nu castigam,ma indoiesc ca ne vom mai putea salva de la retrogradare.