Reply To: 11.12.2011 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 11.12.2011 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 1-1(0-0) Reply To: 11.12.2011 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 1-1(0-0)

#91922
dragos
Member

Sportul a ratat victoria într-un meci pe care l-a controlat de la început pînă la final.
“Studenţii” au ratat victoria într-un meci pe care l-au controlat şi rămîn în zona fierbinte a clasamentului.

Fără să debordeze de spectacol, prima repriză a aparţinut în totalitate gazdelor, dar alb-negrii au suferit în faţa porţii adverse. Dobre (14, 15) a ratat după pasele lui Ferfelea şi Curelea, Lungu a şutat puţin pe lîngă (27), iar şutul-centrare al lui Maxim nu a fost ajuns de căpitanul studenţilor. Dincolo, Popescu s-a trezit din amorţeală doar în prelungiri, cînd Komazec a scăpat singur cu el, dar sîrbul a tras modest, iar la cabine s-a intrat fără goluri.

Mitanul secund a debutat cu surpriză: acelaşi Komazec a profitat de această dată de ieşirea greşită a lui Popescu şi a reluat cu capul după centrarea lui Florentin Dumitru (47). Golul nu i-a descumpănit pe Curelea şi compania, care au revenit în ofensivă. Lazăr a şutat în bară, Dobre a profitat şi a marcat din 2 metri (55). Gazdele au ratat victoria în prelungiri, cînd Nicola (90Ă1) şi Farmache (90Ă2) puteau aduce cele 3 puncte în Regie.

Gol corect acordat

Valeriu Răchită l-a acuzat pe asistentul Miclos Nagy la cîteva minute după reuşita Sportului, susţinînd că în faza premergătoare golului, Lazăr ar fi fost în ofsaid: “Băi, e soarta noastră în joc, îţi baţi joc de noi?”. Tehnicianul ploieştenilor a dat vina pe arbitraj şi la finalul partidei: “M-au sunat nişte prieteni şi m-au anunţat că a fost ofsaid. Aşa s-a întîmplat şi cu Dinamo în Cupă. Ce să mai zic?”. Reluările tv au arătat că Lazăr a fost în poziţie regulamentară.

“Am pierdut două puncte azi împotriva unei contracandidate la retrogradare. Am jucat bine în prima repriză, dar am intrat prea relaxaţi în a doua. Este bine că am revenit imediat după şocul primirii golului” (Daniel Isăilă, antrenor Sportul)

“Sportul este o echipă bună, au cîştigat cu Vaslui, ar trebui să fim mulţumiţi pentru că nu am pierdut. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare în acest sezon” (Valeriu Răchită, antrenor Petrolul)