Reply To: PENTRU TOTI SUPORTERI SPORTULUI !!!

#91980
cristig
Member

Ma uit cu stupoare la ce s-a scris in aceasta parte a forumului…REALITATEA ESTE CA NU S-A MAI INTAMPLAT NIMIC!!!

ngm imi cer scuze dar iar ai deraiat, invitatii am vrut sa dau dar din galeria de 10 suporteri statornici, cativa au fost impotriva pentru ca au spus ca nu are sens ca printre ei sa se amestece oameni care nu au legatura cu Sportul si care sa vina doar ca au primit o invitatie…. Domnul Cucu a primit sprijinul meu total, dar eu nu pot sa dau invitatii de capul meu, peste unii dintre voi cu state vechi si care ati fost in toata tara la bine si la greu.

Am vazut cu stupoare ca dupa nu stiu cate telefoane si nu stiu cate discutii, nu s-a mai facut nici macar un banner de 1metru pe 1 metru( mi s-a argumentat ca este prea scump, chiar daca eu i-am spus domnului Cucu ca ceea ce isi doreste este foarte scump, initial mi s-a spus ca va face un banner mare) dar la final invitatiile erau dorite in continuare…. Am comunicat clar cu unii dintre voi, dar mi s-a spus sa nu dau invitatiile sub nicio forma.

Din nefericire nu s-a mai intamplat nimic…. si eu am incercat sa va ajut… dar unitatea nu exista nici in randul vostru.. insa critici cat casa fara sa cunoasteti adevarul faceti.. nici intre voi nu comunicati sincer….

Este falsa argumentatia ta ngm, poate intr-o zi o sa afli ca eu trebuia sa fiu mort de prea mult bine in acest club iar la ora aceasta sunt oameni care nu mai sunt intelesi de nimeni de ce mai continua in acest club( poate pasiunea, nu stiu, dar cu certitudine nu banii)….