Reply To: PENTRU TOTI SUPORTERI SPORTULUI !!!

#91982
Zibling
Member

Domnule Cristian Gheorghe,

Din pacate sunt si eu de acord cu dvs. – nu exista o unitate, o sinergie, dar nici macar o comunicare coerenta intre suporterii Sportului Studentesc. Dar, asta este o problema generala a societatii generale si… simt eu, ca este o problema si la nivelul conducerii/managementului clubului de fotbal Sportul Studentesc.

La nivelul la care se afla acest club istoric, de traditie, care inca joaca pe prima scena a fotbalului romanesc in momentul asta, toti actorii puteau sa se implice ca in meciurile de acasa sa ne simtim “ca acasa”. Insa, unde nu exista comunicare, nu se vor pune cap la cap ideile tuturor celor implicati (suporteri, managementul clubului). Insa, sa stiti ca impresia generala este urmatoarea:

“Noi, suporterii SS suntem atat de putini, incat nu merita osteneala din partea clubului pt ne cere opinia”… iar aceasta impresie generala doare, pt ca exista oameni ca mine (nu neaparat aici pe forum) care ar face de placere o deplasare in alt oras pt a-si vedea echipa favorita la joc. Hobby, pasiune, cheltuieli financiare – toate la un loc.

In concluzie – sa nu uite niciodata managementului clubului SS ca noi, suporterii, nu am facut niciodata de rusine clubul Sportul Studentesc, nici la meciurile de acasa si nici la cele din deplasari (fara articole defaimatoare online, fara evenimente neplacute implicand jandarmeria, fara violente pe stadioane, deci fara articole “negre” in mass-media).