Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1) › Reply To: 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1)
@Ace of Spades wrote:
Ma indoiesc de acest lucru,nu prea are cine sa vina in loc,plus ca, daca ati observat, Siman,in acesti 2 ani, a renuntat cu greu la antrenori,deoarece isi da seama ca sunt putini care ar veni la o echipa saraca,fara pretentii si sub conditiile pe care el le impune,gen fara contract semnat,ci mers pe incredere reciproca.Luati exemplul perioada Moldovan,daca el nu pleca de bunavoie de la echipa sunt sigur ca Siman l-ar mai fi tinut 2-3 etape pentru a prelungi umilinta.Poate numai sa demisioneze Isaila,atfel chiar si cu o infrangere la Chiajna,nu va fi dat afara.Dar oricum,nici nu imi pun problema sa nu batem Concordia sambata.Haide Sportul! :ymapplause:
Aici cam ai dreptate. Siman nu prea a dat antrenorii afara, nici atunci cand echipa mergea prost de tot. Ori ei au demisionat, ori si-au gasit alte echipe, or au plecat din motive de sanatate. Aici cam ai dreptate. In plus, chiar daca ar fi sa pierdem cu Chiajna, desi nu prea cred, nu-l vad pe Siman sa-l dea afara pe Isaila dupa meci, deoarece e constient ca nu va gasi pe altcineva inainte de craciun. Eu cred ca, si daca vom pierde cu Chiajna, il va tine pe Isaila pana in primavara si asta doar ca sa aibe pe cineva care sa antreneze echipa. Pe urma, inainte de prima etapa din retur, daca va gasi un inlocuitor, il va aduce pe ala. Sau, asa cum s-a mai intamplat si in pauzele precedente, nu vom avea antrenor in perioada de vacanta, si pe urma, pe ultima suta de metri Siman va aduce pe cineva, doar ca sa zica ca are antrenor.