Reply To: 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1) Reply To: 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1)

#92030
ngm
Member

Avancronica meciului Sportul – Concordia

17.12.2011, Bucureşti, Stadion: “Regie”, ora: 13:00, live Digi TV
Arbitru: Robert Dumitru (Braşov)
Sportul Studenţesc Bucureşti – Concordia Chiajna

Sportul Studenţesc Bucureşti

Sportul nu a reușit să câștige meciul de pe teren propriu cu Petrolul, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. “Studenții” au terminat turul de campionat pe locul 16, având 13p și vor trebui să aibă evoluții mult mai bune în retur, pentru a putea să se mențină în prima ligă. În sezonul trecut, “alb-negrii” au încheiat turul pe ultimul loc în clasament cu 10p și din păcate pentru ei nu au reușit nici acum să evite locurile retrogradante. Va urma un meci deosebit de important cu Concordia, echipă pe care Sportul a învins-o în tur la Chiajna și în care speră să reușească și mâine să mai ia 3p.

Antrenorul Daniel Isăilă a declarat că meciul cu Concordia Chiajna trebuie neapărat câştigat: “Va fi un meci foarte important în care vom trebui să ne concentrăm la maximum. Nu avem voie să ratăm cele trei puncte. Am jucat bine cu Petrolul, unde am fi meritat victoria. Dacă vom câştiga meciul cu Concordia, vom avea o vacanţă mai liniştită. Sportul are un lot bun. Cu o pregătire bună în pauza de iarnă, cred că vom reuşi un retur mai bun. Nu ştiu dacă vom face cantonamentele la munte sau în Antalya, deocamdată prioritar e meciul cu Concordia”.

“Studenţii” pot sta liniştiţi în perspectiva duelului cu Chiajna din etapa viitoare, foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării. Accidentat în meciul cu Petrolul Ploieşti (1-1), atacantul Costin Curelea va putea intra din primul minut. “Sunt bine. M-a durut un pic piciorul, dar am avut şansă, însă e bine că nu a fost entorsă. Sper să înscriu cu Concordia, avem mare nevoie de cele trei puncte. E posibil să fie ultimul meu meci în tricoul Sportului şi de aceea îmi doresc enorm să înscriu şi să câştigăm. Sper ca domnul Şiman să se înţeleagă la preţ cu Becali sau Copos şi să-mi îndeplinesc visul, de a juca la o echipă de top din Liga 1” , a declarat Curelea.

Antrenorul Daniel Isăilă nu are probleme de lot pentru întâlnirea cu Concordia Chiajna. Va reveni în primul unsprezece Marian Beţa, care s-a accidentat în meciul de la Galaţi cu Oţelul şi care a lipsit cu Vaslui, Rapid şi Petrolul. De asemenea, va reveni şi Nichita Patriche, care a lipsit în partida cu ploieştenii, datorită cumului de cartonaşe.

Echipa probabilă: A.Popescu – Beţa, Patriche, D.Lung, Maxim – V.Lazăr, Ghinga, A.Lungu, Ferfelea – Curelea, L.Dobre; Antrenor: Daniel Isăilă; Accidentaţi: nu există; Suspendaţi: nu există

ULTIMELE REZULTATE OFICIALE
06.11.2011: Sportul – Universitatea Cluj 2-4 [Liga 1, Etapa 13]
18.11.2011: Oţelul Galaţi – Sportul 1-0 [Liga 1, Etapa 14]
26.11.2011: Sportul – FC Vaslui 1-0 [Liga 1, Etapa 15]
04.12.2011: Rapid Bucureşti – Sportul 2-0 [Liga 1, Etapa 16]
11.12.2011: Sportul – Petrolul Ploieşti 1-1 [Liga 1, Etapa 17]

Concordia Chiajna

Așa cum era de așteptat, Concordia Chiajna n-a reușit să evite înfrângerea la Târgu-Jiu, unde a fost bătută clar de Pandurii cu scorul de 5-2. Jucătorii lui Diniță au încheiat turul pe locul 17, la o distanță mare de locul 14, 7 puncte, astfel că vor trebui să facă un retur mult mai bun dacă vor să se mențină în prima ligă. Pentru ilfoveni nu este totul pierdut, practic mai este de disputat un retur de campionat și dacă conducerea va face în pauza de iarnă câteva transferuri bune, poate echipa își va reveni. Până atunci “galben-verzii” vor jucă mâine în Regie cu Sportul și vor trebui să facă tot posibilul să câștige cele 3p.

Antrenorul Laurenţiu Diniţă a spus că viitorul său pe banca Concordiei este incert: “Nu ştiu dacă voi antrena Concordia Chiajna şi în 2012. După meciul cu Sportul mă voi întâlni cu conducerea şi vom face bilanţul. Deocamdată va trebui să strângem rândurile şi să încercăm o victorie în faţa studenţilor. Ne-au bătut în tur cu 2-1, nu avem voie să le dăm şase puncte. Revin cu plăcere în Regie. Am jucat la Sportul multe sezoane şi încă iubesc acest club. Păcat că ambele echipe sunt la retrogradare. Au jucători destul de buni, dar lipsa de experienţă şi arbitrajele ostile au făcut să termine turul pe locuri retrogradabile”.

Petre Marin, un alt jucător care a mai jucat în cariera sa la Sportul, a declarat că nu se va retrage, deşi are 38 de ani: “Încă mă simt în vână. Vreau să joc la Chiajna şi în retur, pentru a o ajuta să se menţină în prima ligă. Trecem printr-o perioadă slabă. Jucăm bine, dar nu reuşim să marcăm. Cu Sportul va fi un meci de şase puncte. Dacă o să câştigăm, cred că ne vom salva de la retrogradare, dar dacă pierdem… Nu vreau să mă gândesc că vom pierde. Eu sunt un tip optimist şi consider că avem puterea de a câştiga în Regie. Va fi un meci pe contre, nici noi, nici ei nu dorim egalul”.

Faţă de meciul de la Târgu-Jiu, antrenorul Diniţă va putea conta din nou pe mijlocaşul Mihai Stere. Acesta a fost suspendat în partida cu Pandurii pentru cumul de cartonaşe. În rest Diniţă nu are probleme de lot. Singura lui dilemă este cu cine să joace în atac şi se pare că Alex Bălţoi, Adrian Mihalcea sau Ciprian Iliescu vor fi rezerve, titulari fiind preferaţi Yannick Salem şi Valentin Badea, care au marcat în ultima etapă. Mulţi jucători vor evolua probabil pentru ultima oară în tricoul “galben-verde”, conducerea dorind în pauza de iarnă să facă remanieri masive de lot, fiind nemulţumită de parcursul Concordiei din acest tur de campionat.

Echipa probabilă: Kolev – P.Marin, Mamele, Bozga, Vitinha – Chiţu, Sorin Pană, Muzac, I.Iordache – Salem, V.Badea; Antrenor: Laurenţiu Diniţă; Accidentat: Silviu Pană; Suspendaţi: nu există

http://www.romaniansoccer.ro