Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1) › Reply To: 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1)
@CIPIKA wrote:
Sa fim sinceri ca nu avem portar de loga 1, chiar daca mai face si ceva parade ,dar per total nu ar strica un portar si primul care imi vine in minte at fi Cezar Lungu de la astra sau Stratot de la rapid
Ai vazut macar meciul Rapidului cu PSV?Straton e o mai mare caricatura decat Popescu,plus ca probabil va dori un salariu mai mare,asa ca mai bine nu,iar Cezar Lungu e prea scump pentru noi si nu ar da Astra,echipa celui mai bogat om din Romania, cu pretentii de cupe europene, pentru Sportul Studentesc,saracii campionatului…e la mintea cocosului.
Ma rog,sunt prea dezamagit ca sa mai comentez rezultatul,insa pot spune ca nu mai m-am bucurat atat de tare la un gol al Sportului ca acela de la 2-1 de nu stiu cand…eram entuziasmat ca un copil,asta pana a venit egalarea din ultima faza si mi-a amarat sufletul.Baietii au luptat sa revina in joc,nu pot sa ii invinuiesc de atitudine,dar din nou au fost fraieri si naivi….ce mai ,prosti gramada.Asta e,poate reusim sa formam o generatie buna in Liga a II-a si sa revenim cu mai multe pretentii in primul esalon in vreo cativa ani.Macar sa mai facem cateva meciuri bune in retur pentru a nu lasa chiar o impresie total jenanta.