Reply To: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

#92110
Radu Dobrin
Member

in afara de berile de rigoare :)… cam asta am facut joi seara (cei care am fost la intilnire)

– asociatie: ne trebuie sediu. ideile au fost impatrite. ion (si eu) era pentru un sediu independent de club. alta idee a fost un local in moxa. pentru inceput, s-ar putea face cu un sediu care sa figureze doar pe hirtie (domiciliul unuia dintre noi). Pentru a incepe ‘in mare’ cu asociatia (atragere de sponsori, suporteri etc…) trebuie ceva bani pe care nu prea ii avem. daca incepem ‘in mic’ (doar ca sa ne facem auziti…sa punem o intrebare sub o forma cit de cit oficiala….sau sa mai adunam cite un ban pentru deplasari), nu trebuie cine stie ce mare investitie. probabil doar pentru costuri birocratice de infiintare.

– legat de asociatie si de eventuala sponsorizare a deplasarilor, ne trebuie un cont in banca. ovidiu zicea ca e o treaba simpla de realizat

– “racolarea” de suporteri noi. au fost idei de a face asta prin licee…scoli..etc. chiar si prin “momirea” noilor suporteri cu deplasari..tricouri…beri (asta a cazut ulterior)

– sportulstudentesc.com ca pagina oficiala a clubului (cu acceptul lui cazimir, bineinteles). este absurd ca dupa toate orele de munca (si costuri) cheltuite de cazimir, clubul sa nu aiba pagina ca si pagina oficiala. intr-adevar, prin ziare pe ici pe colo, pagina e data drept oficiala, dar totusi nu este acelasi lucru. clubul ar trebui sa ii dea credit lui cazimir pentru site, altfel se merge, intr-un fel, in paralel…clubul cu ale lui…noi cu ale noastre.

– transmisii live de la meciuri. razvan are posibilitatea de a transmite de pe stadion audio (video nu cred ca se poate din cauza drepturilor de televizare…etc.). “posibilitatea” inseamna laptop+microfon+telefon. De aici ar ca fi 2 alternative: una sa transmita pe yahoo in cerc inchis (f simplu de realizat) sau 2: razvan sa trimita stream-ul in serverul lui cazimir (sau serverul unde este sportulstudentesc.ro), si de acolo facut un link pe site (cum fac cei de la steaua). Intrebarea este: Cazimir, crezi ca am putea face asa ceva?

– a mai fost parca o idee de a bloca accesul ne-inregistratilor pe forum pentru a evita intrusii nedoriti care au opinii diferite. personal sint impotriva. cred ca toate comentariile sint binevenite. acum, fiecare zice ce stie el/ea cel mai bine. daca ‘intrusii’ stiu doar atit, e treaba lor. noi putem sa ne pastram decenta in orice caz. Dar asta e doar parerea mea…

Cam atit imi aduc aminte. Adaugati (sau corectati) va rog daca am omis ceva