Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu › Reply To: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu
1. Eu zic ca a avut cum sa fie si secretar de sedinta si sa bea linistit o bere
2. Sunt deacord cu restrictionarea celor care intra ca si guest pe forum si zic ce vor, pana la urma le este rusine cu ceea ce sunt? cu numele lor? sau cu porecla lor?
3. Eu sustin ideea unui sediu in actele cu care se merg la judecatorie la unul dintre noi acasa….. dupa aceea sediul se poate schimba oricum si in acte daca dorim, la judecatorie.
4. Ovidu ar trebui sa deschida cu putini bani care se vor strange pentru asociatie, un cont pentru viitoarea asociatie, pentru care oricum trebuie sa ai un cont cand ajungi la judecatorie… si acolo cine mai poate sa vireze cate putin… si 100.000 la o adica sunt de ajutor… si uite asa se poate aduna intreaga suma necesara…. oricum aceste lucururi vor ramane sa fie discutate in curandul cel mai apropiat. Ar fi fost frumos daca ne-am fin infintat pana la inceperea capionatului… dar este bine si un pic mai tarziu… daca stau sa ma gandesc bine astept acest moment de cam 4 ani asa ca o luna maxim doua in plus deja nu mai conteaza.
FRATILOR HAIDETI SA FACEM CEVA!!!