Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu › Reply To: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu
@ion wrote:
Ca urmare eu zic ca am facut un pas important inainte si ramine acum sa nu pierdem ocazia (eu zic ca am lasat o buna impresie) si sa cadem de comun acord ce facem in viitorul apropiat.Dupa ce vom infiinta legal asociatia ginditi-va ca va trebui sa alergam pina o vom consolida…Va rog ca dupa posibilitati si timp sa incercam sa ne implicam in asa fel incit sa fim si noi un component de baza al echipei!!!
Tomescu a spus ca dupa parerea lui ,Sandu nu se va mai implica niciodata in fotbalul romanesc la nivel de club deoarece este asteptat la cotitura iar in club no1 este tot Mac Popescu iar siman este de fapt un simplu delegat al lui Mac.Siman e falit acum ( se pare) el nu mai face afaceri cu alcool si nu ne-a spus din ce tine echipa.Probabil ca el va mai sta la echipa pina in momentul in care isi va recupera banii bagati si apoi va pleca…asta a presupunerea mea.Oricum pentru ca Sportu sa ramina in prima divizie ii trebuie cert ori un alt sponsor ori siman +alti sponsori .Altfel in B vom sta pina la adinci batrineti…In alta ordine de idei Tomescu a mai zis ca dupa parerea lui Sportu nu se va desfiinta vreodata indiferent de ce-o fi dar eu ca aici nu prea are dreptate…