Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu › Reply To: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu
Vad ca astazi sinteti ori suparati ori ocupati ori lipsiti de inspiratiune…Si asta intr-un moment totusi bun al echipei …Pentru prima data de cind am revenit spre performanta dupa surghiunul din B de citiva ani ,privim in jos in clasament …Sintem si noi linistiti ca nu mai ne rupem gitul la cea mai mica bataie de vint ,la galerie am vazut persoane noi noute care cu mindrie zic ca tin cu echipa…Ca nu avem noi anvergura altora asta e alta chestie dar eu zic ca sintem in ton cu echipa si ca galeria poate creste odata cu ea…E de remarcat faptul ca echipa s-a obisnuit cu noi si ca ne saluta de fiecare data …Spre exemplu Lazar ne-a salutat desi era la tribuna 1 si a parut chiar bucuros ca l-am “bagat” in seama…Sper ca macar un punct sa mai luam din cele doua deplasari pe care le mai avem pina la sfirsitul turului si atunci putem spune ca echipa chiar are valoare si nu e o conjuctura situatia actuala.Vreau sa spun ca dupa parerea mea meritul pentru ce se-ntimpla este al antrenorului Dan Petrescu care a judecat bine problema si partial totusi a lui Siman Vasile care l-a lasat pe Danez sa-si faca treaba …Daca nu erau sincopele cu plata banilor si dorinta de vinzare a lui Bucur(pe care pentru binele jucatorului e bine sa fie facuta) Siman ar putea primi de Mos Nicolae ceva bomboane de la noi…De fapt vroiam sa va spun ca putem sa ne bucuram pentru starea de fapt de acum si ca urmare zic ca ar fi binevenit sa ne vedem pe 15 decembrie sau in jurul acestei date sa bem o bere si sa ne imprietenim sa mai vorbim si sa ne facem planuri de viitor …Ca tot se sfirseste anu’
Apropo mai se face revista sau o ingropam si p-asta ca si asociatia ?Eu zic sa nu ne mai cramponam vis a vis de nume ,cine scrie ,cine e redactor sef etc etc si sa facem zvicul spre editarea ei .Nu trebuie sa fie din prima perfecta ,important e sa se faca …