Reply To: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu

#92339
Ultras
Member

Se însoară de ziua Sportului!
Remus Răureanu

“Am două mari iubiri, Adela şi Sportul, şi amîndouă s-au născut în aceeaşi zi”. Aşa începe povestea inedită a unui suporter înfocat al Sportului Studenţesc. Îngrăgostit de alb-negri, Lucian Şolcan a decis să se căsătorească pe 11 februarie, ziua în care gruparea din Regie împlineşte 90 de ani de existenţă. Fanul spune că simpatia lui pentru Sportul s-a născut la începutul anilor ’80, “atunci cînd bucureştenii veneau foarte des în cantonament la Cîmpulung Moldovenesc”. Viitoarea sa soţie, Adela, nu e străină de pasiunea lui Lucian, şi chiar au mers împreună la partidele disputate de alb-negri. “Propunerea de a face nunta în ziua în care se împlinesc 90 de ani de la înfiinţarea Sportului mi-a aparţinut, dar Adela a acceptat-o fericită!”, a mărturisit suporterul alb-negrilor.

Invitaţie cu sigla clubului
Lucian a ataşat sigla clubului şi felicitării pe care a trimis-o la începutul anului tuturor invitaţilor la nuntă. Eforturile sale de promovare a imaginii clubului din Regie nu sînt însă doar de dată recentă: “În perioada studenţiei, am lipit afişe de meci în toate căminele, dar împărţeam şi legitimaţii de suporter, pe care le primeam de la Paul Cazan”.

„Sportul are suporteri puţini, dar foarte originali. Îi urez «Casă de piatră!» lui Lucian şi îl aştept la primul meci din retur, să-i transmit urările şi personal”
Ionuţ Mazilu

11 februarie 2006