Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 05.03.2012 Ceahlaul Piatra Neamt – Sportul Stud. 1-2(1-2) › Reply To: 05.03.2012 Ceahlaul Piatra Neamt – Sportul Stud. 1-2(1-2)
Asa da, frate , in sfarsit am trait sa o vad si pe asta, Sportul sa profite cu maxima eficienta de ocaziile pe care si le creeaza , 2 ocazii, 2 goluri.Bine, a mai urmat si sutul lui Nistor, dar pana la aceasta, am avut procentaj de 100%…o prima schimbare in bine asta. Executia lui Lungu a fost fenomenala, am strigat ca pe stadion in toata casa dupa acea executie, baiatul asta joaca de la meci la meci din ce in ce mai bine. Vezi, Zibling, il tot criticai tu in tur, insa Lungu se dovedeste a fi o piesa de baza in angrenajul nostru….inchide bine in faza defensiva de multe ori si mai are si astfel de executii fabuloase, cum a fost si golul imptriva Mioveniului. Minusuri ar fi faptul ca avem doar 3 jucatori de camp rezerve, insa daca vor reveni Curelea si Varga in lot, nu va mai reprezenta o problema, si Farmache, prea a fost depasit intruna de Constantinescu pe partea stanga. Oricum, sper sa mentinem avantajul si sa obtinem a doua victorie in deplasare. Haide Spotuuuuuul!!