Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 05.03.2012 Ceahlaul Piatra Neamt – Sportul Stud. 1-2(1-2) › Reply To: 05.03.2012 Ceahlaul Piatra Neamt – Sportul Stud. 1-2(1-2)
Ceahlaul Piatra Neamt – Sportul Studentesc 0 – 1. “Studentii” escaladeaza clasamentul si isi aduc Ceahlaul la picioare
Sportul a invins in deplasare Cehalaul Piatra Neamt, la capatul unui meci dramatic, in care toate cele trei goluri ale partidei au fost inscrise intr-un interval de doar 10 de minute.
Cei care au spart gheata au fost “Studentii” lui Daniel Isaila. Ferfelea prinde un sut naprasnic, in minutul 28′ de la 25 de metri, care trimite minge in pamant de unde ricoseza in poarta, lasandu-l pe Villadsen Perplex.
Dupa doar doua minute, Chealaul restabileste egalitatea prin Gafita.
Golul Victoriei este inscris de Andrei Lungu, in minutul 38′, al carui sut din voleu trimite mingea direct in plasa.
Victoria Sportului, aduce trei puncte pretioase pentru echipa din “Regie” aflata intr-o cursa asidua pentru evitarea retrogradarii, apropiinduse la doar un punct de zona sigura a clasamentului.
EXCLUSIV / Gheorghe Multescu saluta victoria fostilor sai “studenti”: “Au castigat niste puncte nesperate”
Fostul antrenor al Sportului Studentesc, Gheorghe Multescu crede ca echipa din Regie a reusit prin victoria de la Piatra Neamt, impotriva Ceahlaului, sa-si ia revanza pentru punctele pierdute in prima parte a campionatului. Incantat de jocul facut de “studenti”, Multescu il felicita pe antrenorul acestora, Daniel Isaila, pe care il vede un tehnician conectat la fotbalul modern.
“E adevarat ca pe undeva s-a facut dreptate pentru Sportul. A pierdut niste puncte in tur fie pe greselile lor, fie pe cele ale arbitrilor. Uite ca acum au castigat niste puncte nesperate. Sigur, Sportul trece printr-o perioada grea acum, dar cei 14 care au ramas au asigurat rezolvare problemelor de joc cu concursul al unei prestatii destul de subtiri a Ceahlaului. Nici Curelea si nici Varga nu au fost pe teren. Am inteles ca Varga nu a primit cartea verde inca si, da, Varga este accidentat.
Am remarcat disciplina tactica si jocul foarte bine pregatit. Il felicit pe Isaila ca a pregatit foarte bine acest joc. Este un antrenor care lucreza modern. Are o mentalitate de a juca toate fazele jocului, asa cum reclama faza respectiva si pozitia mingii in teren. Urca cu toata echipa, coboara la fel, pastreaza blocul. Decoamdata jucatorii nu au raspuns la fel, au facut multe greseli de transmisie, dar in mare s-au descurcat foarte bine. E un antrenor preocupat si inca nu are destula experienta”, a declarat Multescu, in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier final”.
Curelea, Ferfelea si Varga sunt cei trei jucatori care, in ciuda tuturor asteptarilor, nu au reusit sa prinda un transfer la o echipa mai titrata din Liga 1. Fostul lor antrenor este de parere ca situatia lor ii poate ambitiona sa demonstreze de ce sunt in stare: “Au o motivatie in plus ca sa plece in vara. In primul rand trebuie sa joace pentru ei, pentru placerea jocului, sa confirme sau sa arate chiar ceva in plus”, a mai spus Gh. Multescu.
EXCLUSIV / Vasile Siman: “O victorie este potrivita oricand, dar la inceput unui tur sau retur e mai importanta”
Victoria Sportului in deplasare la Ceahlaul ii da finantatorului din “Regie’ speranta ca echipa sa poate iesi din zona retrogradabila. Fara Curelea si Varga in teren, “studentii” nu s-au temut la Piatra Neamt, fapt care confirma parerea patronului lor, cum ca toti jucatorii au un rol decisiv pentru evolutia echipei.Siman este constient de faptul ca tanara sa echipa ar putea fi vazuta ca o victima usoara de echipele cu mai multa experienta de joc, insa luni seara “juniorii” Sportului s-au intrecut in primul rand pe ei insisi.
“Un rezultat important pentru noi, am reusit sa castigam un meci in niste conditii speciale. A fost foarte frig, terenul inghetat. O victorie oricand e potrivita, dar la inceputul unui tur sau retur e mai importante, e bine sa incepi cu o victorie. Castigi moral si ai posibilitatea de a urca.
Toti jucatorii sunt importanti, au jucat cei care erau disponibili la ora meciului. Dar de la portar incepe jocul. De sase ani avem probele cu portarul. Ca profil echipa noastra a contribuit la cresterea multor jucatori, inclusiv al portarilor, dar noi aici am fost vulnerabili pentru ca un portar tanar greseste si asta a fost problema noastra.
Andrei Lungu, joaca de mult timp la Sportul, are inca 22 de ani, a fost echipa care a jucat cu sufletul si inima ceea ce noua de multe or ne-a lispit. Cand ma refer la jucatori ma refer in primul rand la antrenor pentru ca el e cel care da tonul”, a declarat Vasile Siman, in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier final”.
Brasovul la orizont!
“Toate meciurile vor fi de foc, exista doar meciuri de trei puncte. Trebuie sa o luam pas cu pas, sa nu cadem dintr-o extrema in alta.
Brasovul pe care l-a avut Daniel s-a schimbat, au venit foarte multi jucatori noi. Sunt multi jucatori noi pe care ii cunoaste, dar acum au un alt antrenor, care are alta forma de exprimare si e mai important ca noi sa fim pregatiti. Daca noi vom fi conectati si vom da 100% cu ei, nu cred ca vom avea probleme cu Brasovul”.
Studentii nu se dezic si cad usor la pat…ca in sah
“Majoritatea remizelor le-am facut pentru ca noi ne-au egalat pe noi, nu noi pe ei. Am pierdut puncte, nu am castigat, ceea ce important de inteles, cu exceptia egalului cu Steaua, cand in prima repriza am fost dominati”.
La Piatra Neamt, arbitrajele ca in toata tara
“Au fost anumite probleme, dar m-as plange doar de evolutia tusierului Mircea care lasa foarte multe offisde-uri, dar Tudor a arbitrat la un nivel bun”.
De ce nu au plecat Curelea, Ferfelea si Varga?
“Nu au existat oferte, daca existau nu mai erau la Sportul”.
De ce nu “pleaca” Mitica Dragomir si Mircea Sandu?
“Noi nu putem vorbi de demisia la pachet, fiecare trebuie analizat in parte. Timpul schimbarilor a inceput de mult, dar poate nu persoanele trebuie schimbate, ci metodele”.