Reply To: 11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1) Reply To: 11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1)

07Ex
Keymaster

Daniel Isaila, nemilos cu fostul club: “Cu Brasov e un meci ca oricare altul. Vrem sa-l castigam!”

Fostul jucator si antrenor al lui FC Brasov, Daniel Isaila sustine ca vrea sa ii invinga pe “stegari” duminica, atunci cand actuala sa echipa, Sportul Studentesc, primeste vizita formatiei pregatite de Marius Sumudica, care este neinvinsa de 11 meciuri.

Isaila a spus, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Brasovul va ramane mereu in inima lui, dar nu are nimic de demonstrat in fata nimanui, ci pur si simplu vrea sa respecte obiectivul trasat: victorie in fiecare meci ramas pana la finalul sezonului.

Meciul dintre Sportul Studentesc si FC Brasov, din etapa a XX-a a Ligii I, va avea loc duminica, de la ora 15:00.

“Obiectivul nostru e sa castigam fiecare meci, daca e posibil. Cu Brasov e un joc ca oricare altul. As minti sa spun ca nu simt nimic pentru Brasov, pentru ca acolo m-am nascut, am crescut, am debutat ca fotbalist si ca antrenor. Va ramane permanent in inima mea, dar acum sunt la Sportul Studentesc si vreau sa imi fac cat mai bine datoria. Nu am nimic de demonstrat, nu vreau sa ma razbun pe nimeni. Cred ca mi-am facut datoria acolo cu succes. Am preluat Brasovul in situatii mai dificile, poate chiar mai dificile ca acum. Aveam opt jucatori, atunci cand a plecat Viorel Moldovan si toata lumea ne canta prohodul, dar a iesit bine”, a declarat Daniel Isaila, in cadrul emisiunii “Fluier final”.

“Singurul secret e multa munca, seriozitate si pasiune in tot ceea ce fac. Am multe discutii cu jucatorii, pentru ca asa trebuie, in Romania, pentru ca ei sa inteleaga anumite lucruri”, a mai spus tehnicianul.