Reply To: 11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1) Reply To: 11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1)

@07Ex wrote:

Echipa si antrenorul nu ma fac sa fiu rezervat vis-a-vis de viitorul echipei. “Patronul”, insa, imi da fiori ori de cate ori apar probleme la club. Daca par pesimist, sa stii ca nu o fac gandindu-ma ca jucatorii si ca antrenorul nu sunt in stare sa joace si sa castige meciuri. Sunt pesimist deoarece am vazut echipa noastra practicand un fotbal superb, asa cum a facut-o in 2006, cand a termiat pe locul 4, dar cand, din cauza lui Siman a ajuns in liga a II-a. Sunt pesimist cand vad ca jucatorii ba nu-si primesc salariile, ba sunt declarati liberi de contract … ca sa nu mai vorbim de stadion, care, de cand ma stiu este totdeauna ultimul la capitolul modernizari.

Eu iti spun sincer … imi pare foarte bine ca echipa a inceput returul asa cum l-a inceput, si ca joaca mult mai bine ca in alti ani. Sunt insa reticent sa ma bucur prea tare, deoarece nu se stie niciodata cand Siman va decide, ori sa nu plateasa jucatorii, antrenorii, sau mai stiu eu pe cine altcineva, si implicit sa ajungem iar in rahat.

Adevar grait-ai aici. Intr-adevar, si mie imi este teama de Siman ca nu cumva sa strice din nou lucrurile la Sportul, dar ma gandesc ca daca evolutiile bune din aceste 2 etape vor continua pe parcursul returului, vom reusi nu numai sa ne salvam de la retrogradare, ci sa si ocupam un loc de mijlocul clasamentului( pana la urma suntem doar la 3 puncte de locul 10), care implicit ne-ar aduce mai multi bani din fondul de premiere acordat fiecarei echipe in functie de locul ocupat la sfarsitul campionatului, plus procentajul din drepturile de televiziune, care tot de pe urma locului din clasament se acorda din cate stiu eu. In aceste conditii Siman poate va gasi resursele sa le plateasca salariile jucatorilor si sa faca cateva imbunatatiri stadionului pentru a nu avea probleme cu licenta anul viitor.

De mentionat ca federatia va contribui cu 50% din suma necesara implementarii acelor facilitati obligatorii de care am vorbit pentru acordarea licentei. Prin urmare, eu zic ca ar fi posibilitati pentru indeplinirea tuturor acestor criterii in conditiile date, numai Siman sa vrea, sa faca si el macar o data un efort pentru aceasta echipa.