Reply To: 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2) Reply To: 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2)

#92659
ngm
Member

Dinamoviştii, luaţi peste picior chiar de unul de-ai lor: “Cum să depui contestaţie când te umilesc nişte puşti? Şiman poate fi acuzat doar de pedofilie” :)

Victor Becali îi ironizează pe dinamovişti, după ce aceştia au depus o contestaţie la LPF după meciul cu Sportul, pe motiv că “studenţii” au folosit un jucător care a semnat cu două cluburi, pe Ionuţ Şerban. Impresarul nu crede că Sportul Studenţesc are vreo vină în acest caz.

“Eu cred că Sportul şi Vasile Şiman pot fi acuzaţi cel mult de pedofilie, de nimic mai mult, că au băgat mulţi juniori. După ce te-a umilit nişte puşti, trebuie să bagi capul în pământ.

Eu n-aş fi îndrăznit să depun memoriu după ce te bate o echipă care joacă cu un copil de 14 ani. Eu cred că jucătorul Sportului a fost transferat corect, altfel nu cred că-şi dădeau FRF şi LPF acordul. Pentru dublă semnătură este sancţionat jucătorul, nu clubul”, a declarat Victor Becali la DigiSport.

Despre meciul Stelei, Victor Becali spune că jucătorii lui Ilie Stan a reuşit o evoluţie excelentă cu Astra Ploieşti. Vărul lui Gigi Becali ţine să-l laude şi pe antrenorul echipei, care a reuşit o pregătire de iarnă foarte bună, în comparaţie cu rivala din Ştefan cel Mare, după cum Victor declară.

“Eu am vorbit cu Borcea după meciul cu Gaz Metan Mediaş, pentru că am văzut că echipa nu aleargă. Din punctul ăsta de vedere, Steaua este mult peste Dinamo. Râdea nu ştiu cine că Ilie i-a dus pe la munte, pe la mare, dar jucătorii au alergat până în ultimul minut. Şi publicul mi-a plăcut. Au veniţi mulţi spectatori şi au încurajat echipa”, a declarat Victor Becali la DigiSport.