Reply To: 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2) Reply To: 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2)

#92671

@laucantona wrote:

Bravo LPF s-a facut dreptate! Acum sincer dupa ce am citit online interviul sau parte din el cu Vasalie la Radio GSP cred ca jucatorul nu-i inregistrat corect…sper sa o faca ca daca il vor folosii cu CFR-ul ca astia vor “ataca” legal cazul asta adica inainte de meci daca aia era buba cu Dinamo…pacat daca Sportul nu l-a inregistrat legal…nu-l vor mai folosii de acum incolo.

Din moment ce Paszkany a dat o declaratie la presa cum ca i s-ar parea anormal ca Dinamo sa castige la masa verde, ironizandu-i, ma indoiesc ca va veni si el acum sa depuna contestatie impotriva jucatorului, ar iesi de cacao si poti sa spui orice de conducatorii de la CFR, dar mereu au grija sa nu-si pateze imaginea, cel putin la suprafata. Dacar intr-adevar ar fi fost o problema cu legitimarea lui, LPF s-ar fi autosesizat si l-ar fi contactat pe Siman in legatura cu pericolul de a-l folosi pe Serban. Asa ca stati linistiti, nu trebuie sa o dam in paranoia acum la fiecare absurditate a mafiotilor din fotbalul autohon.