Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0) Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

#92682
ngm
Member

CFR e pe locul 1, Costa exultă: “Nu mă interesează Dinamo şi Steaua!”

CFR a urcat pe prima poziţie a Ligii 1 după ce Dinamo s-a făcut de râs pe teren propriu cu Sportul Studenţesc, viitoarea adversară a ardelenilor. Miercuri, trupa lui Jorge Costa va veni în Regie, iar lusitanul nu concepe decât victoria.

“Vom da piept cu o echipă tânără, de mare calitate. Ei au o mare disponibilitate la efort, iar în meciul cu noi nu au nimic de pierdut. Au jucători tineri care vor să se afirme şi să prindă un contract la o echipă mare, dar noi am avea foarte multe de pierdut dacă nu vom obţine un rezultat pozitiv. Vom fi atenţi.

Mă simt foarte bine pe primul loc, e o poziţie la care am râvnit mult şi pe care o merităm din plin. Sper să rămânem pe acest loc până la final, iar dacă simţim o presiune, este vorba despre o presiune pozitivă. Nu mă interesează Dinamo şi Steaua, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să obţinem puncte.

Nu a fost un accident că Sportul a bătut pe Dinamo. Ei au făcut o partidă foarte bună, au muncit mult şi au meritat victoria. E problema lui Dinamo dacă totuşi vor câştiga meciul la masa verde, nu ştiu ce se va întâmpla şi, sincer, nici nu mă interesează”, a spus Jorge Costa.