Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0) Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

#92689
ngm
Member

Complex studenţesc! CFR tremură înainte de meciul cu “killer”-ii lui Dinamo: nu i-a învins vreodată în mandatul lui Paszkany

Ajunsă pe primul loc după 665 de zile, trupa lui Paszkany dă azi, de la ora 15:30, peste un adversar cu care a avut mereu probleme, mai ales în deplasare. De când Arpad Paszkany e finanţator la CFR, “vişiniii” au câştigat un singur punct în cele trei partide jucate în Regie.

Emoţii cu “gaşca nebună” a avut CFR chiar şi în Gruia, inclusiv în acest sezon. Cu numai şase puncte adunate în primele patru etape, CFR a început poticnit şi confruntarea cu alb-negrii bucureşteni, care chiar au dat lovitura prin anonimul Târnăcop. La pauză a fost totuşi 1-1, pentru ca în a doua repriză, profitând şi de omul în plus, CFR să defileze spre un 6-1 spectaculos şi consistent. Din acel moment a şi început urcuşul spre vârful clasamentului, încheiat sâmbătă, când echipa din Gruia a preluat fotoliul de lider. Prilej de maximă bucurie pentru patronul Arpad Paszkany. “Suntem în grafic, eu mi-am calculat ca după primele cinci runde din retur să avem între două şi patru puncte avans faţă de echipa de pe locul doi. Tocmai de aceea, mi-aş dori ca în următoarele trei meciuri să facem punctaj maxim”, a spus patronul din Gruia, anunţând obiectivul pentru “tripla” Sportul – Oţelul – Vaslui.

Joacă pe 25.000 de lei
Ascensiunea echipei nu i-a lăsat indiferenţi pe şefi, care sunt gata să încalce regulamentul de premiere stabilit pentru retur dacă echipa se impune azi în Regie. În mod normal, “ceferiştii” încasează bonusuri pentru pachete de patru meciuri, câte 25.000 de lei pentru punctaj maxim obţinut în cele patru jocuri, respectiv câte 12.500 de lei pentru 10 puncte. Urmare a egalului de la Mediaş, “vişiniii” mai pot încasa doar prima de 12.500 de lei, însă, pentru a-i motiva şi mai mult ca să câştige în Regie, şefii le-au promis că le vor plăti bonusul maxim de 25.000 de lei dacă se impun azi. La egal sau eşec în Regie, clujenii nu primesc niciun leu.