Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0) Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

#92712
Ultras
Member

Frâna din Gruia a venit la furat în Regie, coordonată de Sebastian Colţescu

CFR Cluj a venit în Capitală pregătită din toate punctele de vedere, avertizată de eşecul fostului lider Dinamo, în fieful din Ştefan cel Mare, având grijă să acopere toate aspectele confruntării cu revelaţia returului.

Cu două zile înaintea meciul din Regie, preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, îşi trimitea bezele în direct, la o emisiune TV, cu preşedintele Iuliu Mureşan, iar mesajul a fost corect recepţionat de centralul Sebastian Colţescu.

Trupa de şoc din Regie a făcut exact ce arătat, până acum în 2012, că ştie să facă. Un fotbal cursiv, ofensiv care a ridicat în picioare cei 3000 de susţinători veniţi să vadă minunea “sfântului” Isăilă.

Numai că “omul negru” şi-a făcut datoria arătând două cartonaşe galbene fundaşului central Daniel Lung, pentru intervenţii ce cu greu puteau fi sancţionate cu lovitură liberă.

Frâna din Gruia a reuşit să deschidă scorul, după o fază la care Curelea a fost oprit eronat pentru o poziţie de offside imaginară , prin norocosul Kapetanos, mingea lovindu-se de tibiile atacantului şi intrând în plasă.

“Gaşca Nebună” nu şi-a schimbat registrul tactic şi a continuat să îşi facă jocul, iar zeul fotbalului a făcut dreptate în prelungiri. Şutul lui Lungu s-a dovedit providenţial şi nici măcar frustrarea lui Colţescu nu a mai putut să schimbe tradiţia: CFR nu a câştigat niciodată în Regie, în era Paszkany.