Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0) Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

#92714
07Ex
Keymaster

Sportul îi bagă pe toţi în examen! Cadu: “Sper să le fie naşă şi celorlalţi candidaţi la titlu! Dacă ne vedem de treabă, luăm campionatul”

Sportul a dat lovitura şi cu CFR şi a smuls un egal în ultimele secunde! CFR se împiedică şi le dă cea mai bună veste urmăritoarelor. Cadu a declarat că speră ca Sportul să le fie naşă şi celorlalte echipe care se bat la titlu!

“Sper ca Sportul să fie “naşă” şi pentru celelalte echipe din vârful clasamentului. Am scos un punct, dar rămânem pe primul loc şi după această etapă. Sper să fim pe primul loc la finalul campionatului. Kapetanos e un jucător foarte important pentru noi, un atacant de care orice echipă are nevoie. A dovedit că e bun şi la Steaua. A fost domnul Piţurcă în tribună, dar eu nu mă gândesc la naţionala României”, a declarat Cadu la gsptv.

“Dacă ne vedem de treaba noastră, luăm campionatul”

“Nu ştiu cine a făcut cele mai bune transferuri. Mi-a plăcut cum a început Vasluiul. Arată foarte bine şi au un antrenor bun, venit din Portugalia. Noi suntem pe primul loc şi trebuie doar să ne vedem de treaba noastră. Dacă învingem tot, luăm campionatul”, a mai declarat Ricardo Cadu

Sportul mai face o victimă! “Nu ştiu dacă să fiu supărat sau fericit”

După victoria de la Dinamo, Sportul mai face o victimă şi pune o piedică serioasă celor de la CFR. Studenţii au smuls un egal în ultimele minute, în inferioritate numerică, iar Isăilă spune că nici nu ştie dacă să se bucure sau nu!

“Important e că am reuşit să obţinem puncte în final, chiar dacă cu emoţii. Nici nu ştiu dacă să fiu supărat sau fericit. Am jucat în inferioritate numerică în faţa unei echipe puternice şi până la urmă cred că trebuie să fim mulţumiţi. Numai prin această atitudine putem scoate puncte. Dacă nu eşti implicat 100% nu ai cum să rezişti. Am spus în multe rânduri că avem un campionat foarte echilibrat, la ambii poli. Cât timp am fost 11 la 11 am jucat de la egal la egal cu CFR-ul”, a declarat Isăilă la gsptv

“S-a acumulat oboseală”

“Poate s-a acumulat şi ceva oboseală, dar important e că am trecut cu bine şi de acest meci”, a mai declarat Daniel Isăilă după meci

Sportul Studenţesc – CFR Cluj, scor 1-1, în Liga I

Sportul Studenţesc: Lungu – Farmache, Cioranu, D. Lung, Ghinga – Lazăr, Novac, A. Lungu, Ferfelea – Nistor (Şerban ’58), Dobre (Curelea ’74). Antrenor: Daniel Isăilă.

CFR Cluj: Beto – Panin, Nuno Diogo, Piccolo, Camora – Celestino (Ganea ’59), Mureşan – Sougou, Rui Pedro (Hora ’77), Ronny (Bastos ’67) – Kapetanos. Antrenor: Jorge Costa.

Cartonaşe galbene: D. Lung ’43, 54, Farmache ’27, A. Lungu ’57, Novac ’90+3 / Camora ’16, Ronny ’27, Ganea ’67

Cartonaş roşu: D. Lung ’54

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) – Aurel Oniţa, Sebastian Stoianof (asistenţi) – Marian Pană (rezervă)

Observatori: Stan Lăzărescu, Călin Mircea.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, între care şi tehnicienii Victor Piţurcă şi Ioan Andone, precum şi impresarul Victor Becali.

Bombă în Regie: Sportul egalează în minutul 90, cu un om în minus! Sportul – CFR Cluj 1-1

CFR Cluj a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 54.

Golurile au fost marcate de Andrei Lungu ’90+1 pentru Sportul, respectiv Kapetanos ’78 pentru CFR Cluj. Kapetanos a deschis scorul, în minutul 78, reluând de la trei metri în poarta goală, după o centrare a lui Hora. Andrei Lungu a egalat, în minutul 90+1, cu un şut din 16 metri la colţul lung, în dreapta lui Beto.

Echipele de start:

Sportul Studenţesc: Lungu – Farmache, Cioranu, D. Lung, Ghinga – Lazăr, Novac, A. Lungu, Ferfelea – Nistor (Şerban ’58), Dobre (Curelea ’74). Antrenor: Daniel Isăilă.

CFR Cluj: Beto – Panin, Nuno Diogo, Piccolo, Camora – Celestino (Ganea ’59), Mureşan – Sougou, Rui Pedro (Hora ’77), Ronny (Bastos ’67) – Kapetanos. Antrenor: Jorge Costa.