Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0) Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

#92715
ngm
Member

Sportul, spaima liderilor din Liga I! Siman: “Se intampla lucruri DUBIOASE cand jucam cu CFR”

Sportul 1-1 CFR | Sportul are un inceput de an senzational. Baietii lui Isaila au relansat campionatul dupa ce au batut pe Dinamo, iar acum au incurcat si pe CFR. Sportul a luat 10 puncte in 4 meciuri.

Sportul a jucat in 10 din minutul 54, dupa eliminarea lui Lung. Echipa din Regie a avut puterea sa revina dupa golul inscris de Kapetanos in minutul 78. A. Lungu a fost salvatorul, cu un gol inscris in minutul 91 al meciului.

“Este important ca am reusit sa obtinem un punct. Am niste sentimente contradictorii, sa ma bucur, sa fiu suparat. Am jucat in inferioritate numerica in fata liderului CFR si cred ca este un punct bine venit. Am muncit foarte mult, iar baietii au inteles ce trebuie sa faca. Am spus ca este un campionat foarte echilibrat si este posibil orice.

Cat am jucat 11 la 11 eu cred ca am jucat destul de bine, chiar daca au fost jucatori care au avut cateva retineri si poate, un pic de oboseala. Nu este usor sa joci din trei in trei zile. Sunt foarte ingrijoarat pentru ca am avut deja un eliminat si o sa avem trei jucatori suspendati. Varga a fost declarat liber de contract. Nu tinem de el cu forta. E normal sa se duca unde ii e mai bine”,a spus Daniel Isaila.

Patronul Siman este suparat pentru eliminarea lui Lung si critica arbitrajul.
“Meritam victoria. Au fost decizii care ne-au dezavantajat. Faza de la golul lui Kapetanos, eliminarea, la fel. Cartonasele au fost acordate foarte usor. Din 4 meciuri, in doua am avut eliminari, plus suspendari. Cu CFR am jucat doua meciuri, in ambele am jucat in 10 oameni. Mi se par niste lucruri foarte dubioase. Suntem singura echipa din Romania care a patit asa ceva. Inaintea unui meci cu CFR, Lazar si Mazilu, golgheterii echipei, au fost suspendati. Mi-am dat seama ca se intampla ceva ciudat”, a spus patronul Siman.

Curelea a revenit si a intrat in teren in minutul 75.
“Daca marcam primii, era mai greu sa ne egaleze. S-a resimtit oboseala. Ce poti sa zici, cand iei un punct cu echipa de pe primul loc. Noi avem lupta cu echipele care sunt jos in clasament. Constanta in pregatire si daruirea in timpul meciurilor ne-au facut sa castigam cat mai multe puncte. Asta ne va da putere. Nu cred ca aceasta este imaginea CFR-ului. Ambele echipe au fost valoroase.

Cu CFR am jucat mereu in 10 oameni. E bine ca am reusit un punct. Ma bucur ca lumea isi indreapta atentia catre Sportul si ne bucuram sa vedem atata lume aici in Regie. Sa dea Dumnezeu ca la anul sa fie si mai bine. Deocamdata nu s-a discutat nimic despre prime si nu cred ca asta ne motiveaza pe noi”, a spus Curelea.