Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0) Reply To: 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

#92728

@07Ex wrote:

Vad insa ca n-a mai sinchisit sa intre pe forum ca altfel il intrebam acum ce s-a intamplat de au venit atatia suporteri la stadion.

Asta pentru ca domnul Gheoghe probabil s-a mutat pe pagina de facebook al Sportului Studentesc pentru a mentine contactul cu fanii. Sunt aproape convins ca el este cel care posteaza in numele clubului acolo.

Revenind la meci, in primul rand vreau sa remarc si sa laud atmosfera frumoasa din tribune. Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor cand am vazut ce coada se formase la casa de bilete, noroc ca am gasit un bisnitar( de fapt, el m-a gasit pe mine :)) ) care mi-a vandut biletul la pret normal( nu stiu de ce nu m-a taxat in plus, dar nah, norocul meu :D ) si am putut intra prin minutul 15 al meciului, altfel nu cred ca mai prindeam prima repriza #:-s.Presa spune ca asistenta s-a datorat mai mult faptului ca au venit suporterii celorlalte echipe bucurestene, ca un fel de alianta anti-CFR. Posibil, insa cei care am fost in peluza si am strigat pentru Sportul, pot sa bag mana in foc ca nu era vreun suporter al Stelei, Rapidului sau al lui Dinamo.

Cum a scris si Cazimir, suporterii nostri au reinceput sa apara, deoarece in sfarsit, dupa o perioada lunga de timp, echipa joaca un fotbal frumos si spectaculos. Sa ne reamintim meciul cu Otelul din sezonul trecut, primul in “Regie” de la promovare, cata lume a fost, iar pe atunci oaspetii nu erau campioni. Ma indoiesc ca ar fi venit suporteri de la alte galerii pentru acel meci fara miza. Din pacate, de atunci, din cauza organizarii proaste de la acea partida,care apropo, tot asa a ramas,(cum sa ai doar o singura casa de bilete /:) ) si a lipsei rezultatelor, oamenii s-au lins pe bot de a mai veni in “Regie”, dar uite ca evolutiile tinerilor nostri “studenti” i-au fortat sa revina din nou :) .

Meciul a fost cum a fost, puteam pierde lejer aceasta partida, mai ales datorita numeroaselor ocazii ale CFR-ului dupa deschiderea scorului, dar la fel il puteam si castiga, daca Dobre ar fi bagat-o in ate 1 la 1 cu portarul. Eliminarea a fost corecta, offside-ul sau obstructia aceea la Ferfelea de dinaintea fazei premergatoare golului mai putin. Per total un rezultat echitabil, pentru care baietii au muncit si s-au daruit in totalitate. Felicitari Sportul Studentesc! :ymapplause:

P.S. Respect pentru Curelea. Cine a vazut interviul lui de dupa meci stie pentru ce.