Reply To: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0) Reply To: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

#92769
Ultras
Member

Stelian Stancu s-a întors în Regie şi redebutează la Sibiu, în cel mai greu meci pentru Isăilă

Partida din tur, dintre Sportul Studenţesc şi Voinţa Sibiu s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

Sportul Studenţesc joacă la Sibiu cu Voinţa de la ora 15.00, într-o partidă de totul s-au nimic. Dacă învinge scapă de grijile retrogradării şi îşi poate revizui obiectivele. Dacă pierde se apropie din nou de zona periculoasă a clasamentului.

Tocmai din acest motiv antrenorul Daniel Isăilă consideră că confruntarea cu Voinţa va fi cea mai dificilă de până acum. Ambele echipe au o situaţie incertă, se bazează pe forţa grupului şi depun un efort susţinut timp de 90 de minute. Chiar dacă a obţinut patru puncte în partidele cu Dinamo şi CFR Cluj, studenţii nu-şi subestimează adversarul şi îl vor trata cu toată atenţia ce i se cuvine.

“Ne aşteaptă la Sibiu poate cel mai dificil meci din acest retur, întâlnim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, un grup unit, foarte greu de învins, arţăgoasă, care se bate pentru orice minge. Noi mergem însă acolo pentru a obţine un rezultat pozitiv, să câştigăm. Teamă nu ne e de niciun adversar, îi respectăm şi încercăm prin forţele noastre să ne impunem jocul şi să câştigăm. Dacă până acum nu am fost băgaţi în seamă, eu cred că de acum înainte vom fi respectaţi. Ce a fost până acum e istorie, trebuie să vedem ce vor face de acum înainte. Ne gândim să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să ieşim din zona aia fierbinte. E mult spus că Sportul e echipa mamomentului, suntem într-o formă bună, avem nevoie de continuitate. Trebuie să arătăm aceeaşi foame de rezultat, de puncte, să avem aceeaşi atitudine”, a spus Isăilă la conferinţa de presă susţinută vineri.

“Nu ne lamentăm, nu ne plângem din pricina lotului destul de subţire. Nu ne e uşor, dar asta e situaţia, trebuie să o acceptăm şi să muncim. Îmi pare rău şi de Varga, orice antrenor îşi doreşte un jucător de talia lui Varga, dar asta e situaţia, nu avem ce face. E spre binele lui, fiecare îşi doreşte să evolueze acolo unde îi e mai bine. Sportul joacă fără prime până la finalul campionatului, când vor fi prime de obiectiv. Nu mi-e teamă de relaxare, numai ei au de pierdut dacă vor gândi aşa. Un jucător profesionist nu are voie să se relaxeze decât în vacanţă”, a declarat tehnicianul.

Tehnicianul are un motiv de bucurie în plus, pentru partida cu Voinţa având drept de joc şi Stelian Stancu, mijlocaşul care a revenit în Regie după un periplu foarte lung în ţară şi în străinătate, evoluând ultima dată pentru Lankaran

Voinţa Sibiu: Miron – Forika, Cr. Apostol, Tînc – Tătar, Postolache, Beza, Bunea – I. Popa, Zăgrean, Burlacu
Rezerve: Zăvoi, Miclea, Cigan, Sg. Bar, Nicola, Neguţ, Străuţ

.

Sportul Studenţesc: Cezar Lungu – Ciobanu, Cioranu, Ghinga, Farmache – V. Lazăr, Novac, A. Lungu, Ferfelea – Dobre, Nistor
Rezerve: Ormenişan, Stancu, Şerban, Cr. Ciubotariu, R. Popa